Van den Kerkhof fluit thuisduel met FC Volendam

Kerkhof Ajax Vol 1920
Kerkhof Ajax Vol 1920

Martin van den Kerkhof is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de thuiswedstrijd donderdagavond tegen FC Volendam. Het duel in de Johan Cruijff ArenA begint om 20:00 uur.

Tags

  • #AJAVOL

Socials

Van den Kerkhof wordt in Amsterdam bijgestaan door assistenten Erik Koopman en Cristian Dobre. Martijn Vos is de vierde official en Laurens Gerrets is de VAR van dienst.

De 39-jarige arbiter had vorig seizoen een keer de leiding over de Amsterdammers. Hij floot op 5 februari 2023 het uitduel met Cambuur: 0-5.

Gerelateerde artikelen

Schip Artikel 1920

Van 't Schip | Terug in Amsterdam

John van 't Schip is maandag aangesteld als interim-hoofdtrainer van Ajax 1. Daarmee is een nieuwe terugkeer een feit. In zijn carrière als voetballer speelde hij slechts bij twee clubs: naast Ajax stond hij enkel bij FC Genoa onder contract. Techniek en inzicht waren de basis van zijn spel.

Tags

  • #VantSchip

Socials

Schip 1920

Ajax stelt John van 't Schip aan

Ajax stelt John van 't Schip aan als interim-hoofdtrainer van Ajax 1. De voormalige Ajax-speler tekent een overeenkomst met de club die loopt van 30 oktober 2023 tot en met 30 juni 2025. Van 't Schip en Ajax kwamen overeen dat hij met ingang van 1 juli 2024 een functie in het technisch management gaat vervullen.

Tags

  • #VantSchip

Socials

HL1920

Samenvatting PSV - Ajax

Ajax heeft een nieuwe nederlaag geleden in de Eredivisie. De ploeg van interim-trainer Hedwiges Maduro verloor op bezoek bij PSV met 5-2. De Ajacieden keken bij rust tegen een 1-2-voorsprong aan, maar na de thee ging het alsnog mis voor de Amsterdammers.

Tags

  • #PSVAJA

Socials