Van der Gragt: 'We hebben te weinig gecreëerd'

Stefanie van der Gragt was teleurgesteld na de 2-1-nederlaag van de Ajax Vrouwen tegen PSV. Ze was wel te spreken over de strijdlust van haar team.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

"We hebben als team geknokt en in de tweede helft wat kansen gecreëerd, maar je staat uiteindelijk met lege handen." Zo luidde de bittere conclusie van Stefanie van der Gragt na een moeizaam duel met PSV. "We hebben goed druk gezet en hun van kansen afgehouden, maar toch schoten ze er twee in."

Zelf fungeerde Van der Gragt in de slotfase als stormram, maar het bleek onvoldoende. "Uiteindelijk valt onze goal in de blessuretijd, dan is het wel heel lastig nog meer te forceren. We hadden te weinig kansen om er hier een resultaat uit te halen."

Wel gevochten
De verdediger zag haar ploeg wel alles geven om het tij te keren. "We wilden er als team wel staan en we hebben dat dit keer ook opgebracht. Dat miste ik wel een beetje in de twee wedstrijden hiervoor. Gelukkig heb ik dat vandaag wel gezien."

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Ajaxvrouwen (1)

Ajax Vrouwen verliezen topper in Eindhoven

De Ajax Vrouwen zijn er woensdagavond niet in geslaagd de koppositie in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen te heroveren. De ploeg van Danny Schenkel was in Eindhoven niet opgewassen tegen PSV, dat met 2-1 te sterk was. Door de nederlaag is de achterstand opgelopen tot vijf punten.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl