Van der Lans (Ajax O17): 'Dat is de kracht van ons team'

Aanvoerder Mylo van der Lans vond dat Ajax O17 op karakter Manchester City versloeg tijdens de Future Cup. Na een 0-1-ruststand wonnen de Ajacieden met 3-1. "We kwamen achter, maar bleven doorgaan. We werden steeds dominanter tijdens de wedstrijd." Ook doelpuntenmaker Aaron Bouwman reageerde opgetogen.

Tags

  • #FutureCup

Socials

Van der Lans was zelf betrokken bij de gelijkmaker. Uit een corner kopte de Ajacied tegen de doelman van Manchester City. Uiteindelijk promoveerde Bouwman de kans tot een goal. "Iedereen heeft gezien dat wij daarna in het spel kwamen. We kregen steeds meer kansen. We waren in de tweede helft gewoon veel zuiverder dan in de eerste helft."

Doorpakken na de gelijkmaker
Hoewel de goal van Bouwman de ommekeer leek in het duel, wilde de verdediger zelf niet per se meegaan in die stelling. "Ik denk namelijk dat we de hele tweede helft sterker waren. We konden na de gelijkmaker wel doorpakken, dat wel. Toen wij die 2-1 maakten verslapte Manchester City helemaal."

Gerelateerde artikelen

AJAX Futurecup Aanvoerders Scherm 1920X1080

Future Cup | Alle aanvoerders aan het woord

In aanloop naar de twaalfde editie van de Future Cup brachten we alle aanvoerders bijeen. Gehuld in tenue en met de aanvoerdersband om de arm spraken we kort over hun verwachtingen van het toernooi in Amsterdam. "Ik wil de ambiance proeven en kan niet wachten."

Tags

  • #FutureCup

Socials

Clip Wolff 1920

Future Cup | Spektakel gegarandeerd

Er schitterden de afgelopen jaren heel veel talentvolle spelers op sportcomplex de Toekomst tijdens de Future Cup. Met de twaalfde editie voor de deur maakten wij een heerlijke clip met fraaie beelden.

Tags

  • #FutureCup

Socials