Van der Most voorlopig uitgeschakeld door voetkwetsuur

Most Liza Vd 1420 2022 09 28 Ajax Vrouwen Arsenal Vr 0074
Most Liza Vd 1420 2022 09 28 Ajax Vrouwen Arsenal Vr 0074

Liza van der Most komt in de komende maanden niet in actie voor de Ajax Vrouwen. De Ajacied met de meeste wedstrijden achter haar naam voor de vrouwenploeg liep onlangs een voetblessure op.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Dinsdag werd de 29-jarige Van der Most succesvol geopereerd. Wanneer de verdediger weer in actie kan komen in nog niet bekend. Van der Most is er sinds de start van de Ajax Vrouwen bij en kwam tot nu toe tot 214 wedstrijden, waarin ze vier keer scoorde. De vleugelverdediger werd in mei nog gehuldigd voor haar tweehonderdste wedstrijd voor de Ajax Vrouwen.

 

Gerelateerde artikelen

Vd Most 1280 LA

Kelly's Angels | Op bezoek bij Van der Most

In de nieuwe serie 'Kelly's Angels' gaat oud-speler Kelly Zeeman langs bij selectie van de Ajax Vrouwen om ze op een andere manier te leren kennen. In deze eerste aflevering wordt er met Liza van der Most blind geproefd en hard gewerkt in de keuken om een heerlijke maaltijd op tafel te krijgen.

Tags

  • #Zeeman
  • #VanderMost

Socials

Thumb Vd Most 880

Van der Most: 'Bloed, zweet en een lach'

De Ajax Vrouwen hebben de bekerfinale bereikt dankzij een 1-0-overwinning op Excelsior. Trainer Danny Schenkel, Liza van der Most én matchwinner Chasity Grant blikten terug op de moeizame zege. Schenkel: "Dit is waar je het voor doet."

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Liza880

Van der Most over mijlpaal: 'Ajax voelt altijd als thuiskomen'

Liza van der Most bereikte vorige week woensdag tegen sc Heerenveen de bijzondere mijlpaal van tweehonderd wedstrijden in het shirt van de Ajax Vrouwen. De rechtsback blikt terug op haar meest memorabele momenten in Amsterdam.

Tags

  • #VanderMost
  • #AjaxVrouwen

Socials