Van Hensbergen en Den Turk tekenen eerste contract bij Ajax

Talentencontract Header
Talentencontract Header

Jade van Hensbergen en Deau den Turk stromen door naar de Vrouwen. Beiden tekenen een eenjarig contract. Daarmee verbinden Van Hensbergen en Den Turk zich tot medio 2025 aan de club. Van Hensbergen en Den Turk speelden vorig seizoen in het Talententeam O19.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Van Hensbergen (Beverwijk, 18 april 2006) werd in seizoen 2022/2023 kampioen met het Talententeam O19. De achttienjarige middenvelder is jeugdinternational en speelde de afgelopen periode enkele oefeninterlands.

Den Turk (Leidschenveen, 30 maart 2005) is een negentienjarige verdediger, ook zij werd in seizoen 2022/2023 kampioen met de beloften. In datzelfde seizoen zat ze al eens bij de wedstrijdselectie van de hoofdmacht bij het thuisduel met VV Alkmaar (5-0).

Gerelateerde artikelen

Thuisshirt Header

Ajax en adidas introduceren thuistenue en pre-match shirt

Ajax en adidas presenteren vrijdag het nieuwe thuistenue en het pre-match shirt voor het seizoen 2024/2025. Het tenue, het 25e thuistenue wat adidas en Ajax samen introduceren, heeft een klassiek karakter. Dit wordt benadrukt door onder andere de kraag met knoopje en de adidas-strepen die ton-sur-ton verwerkt zijn op het shirt.

Tags

  • #adidas

Socials

Header Ajax Vrouwen Training 1

Nieuw seizoen, nieuwe trainer: Ajax Vrouwen zijn begonnen

De Ajax Vrouwen zijn maandagochtend begonnen aan het nieuwe voetbalseizoen. De Ajacieden meldden zich in een ontspannen sfeer een voor een op sportcomplex de Toekomst en werkten later de eerste training af onder de nieuwe trainer Hesterine de Reus.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Dereus 1920

Ajax Vrouwen contracteert Hesterine de Reus

Hesterine de Reus wordt vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de Ajax Vrouwen. De Reus volgt Suzanne Bakker op die na dit seizoen de club verlaat. De Reus tekent een contract dat een looptijd kent van 1 juli 2024 tot medio 2026.

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #DeReus

Socials