Voorbereiding op seizoen 2024/2025 begonnen: Ajacieden op de Toekomst

Farioliheader
Farioliheader

De voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen is begonnen voor Ajax. Op sportcomplex de Toekomst meldden de eerste Ajacieden zich weer op de club. Voor hen zit de zomerstop erop. Er zijn nog vijf Ajax-spelers actief op het EK. Gero Rulli speelt met Argentinië in juli de Copa America. De uitgevlogen Ajacieden melden zich later in Amsterdam.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Op de dag dat het conceptschema voor de Eredivisie bekend werd gemaakt en FK Vojvodina uit de koker kwam als tegenstander in de tweede voorronde van de UEFA Europa League druppelden de Ajacieden een voor een binnen. Na een duimpje, een glimlach en een praatje verplaatsten de selectiespelers zich naar binnen. 

In de gym werden de spelers onderworpen aan fysieke testen. Daarna volgde buiten een conditionele test en een groepstraining onder leiding van een fanatieke Francesco Farioli.

Onder de groep Ajacieden zaten ook enkele bekende gezichten; spelers die terugkeerden na hun verhuurperiode zoals Owen Wijndal, Youri Baas en Naci Ünüvar. De Ajax-spelers die in de komende tijd interlands spelen, hebben zich logischerwijs nog niet gemeld op de Toekomst.

Gerelateerde artikelen

Ziggoheader

Ajax en Ziggo samen langer door

Ajax en VodafoneZiggo hebben de langlopende samenwerking verlengd. Het telecombedrijf is sinds 2015 shirt- en hoofdsponsor van Ajax en tekent bij voor minimaal twee seizoenen. Het huidige contract loopt nog tot en met komend seizoen; de nieuwe overeenkomst loopt tot medio 2027, met een optie op verlenging tot medio 2029. In de samenwerking komt meer nadruk te liggen op maatschappelijke initiatieven.

Tags

  • #Ziggo2027

Socials

Farioli1920

Eerste dag van Farioli bij Ajax

Francesco Farioli is officieel begonnen aan het hoofdtrainerschap bij Ajax. De Italiaan meldde zich woensdag voor zijn eerste dag op de Toekomst. Farioli tekende vorige maand een contract voor drie jaar bij Ajax.

Tags

  • #Farioli

Socials