In beeld | Voorbereiding op thuisduel met Vitesse zit erop

280821 Tagliafico
280821 Tagliafico

Ajax speelt zondagmiddag het tweede thuisduel van de competitie, dit keer tegen Vitesse. Na de 5-0-zege op NEC en het 1-1-gelijkspel bij FC Twente kijkt de Ajax-liefhebber uit naar dit onderonsje tussen twee Europees uitkomende ploegen. De voorbereiding werd op zaterdag afgerond, de Ajacieden oogden klaar voor het fraaie affiche.

Tags

  • #AJAVIT

Socials

Voor Nico Tagliafico kan het zijn eerste competitieduel van het seizoen worden. De Argentijn miste de eerste twee vanwege een schorsing, opgelopen na zijn rode kaart in de Johan Cruijff Schaal.

Bekijk hier de foto's van de afsluitende training ⤵️📸

Tags

  • #AJAVIT

Socials

Gerelateerde artikelen

4,10

Ajax opent kampioenenbal in Portugal

De UEFA heeft vrijdagavond het speelschema van de groepsfase van de UEFA Champions League gecommuniceerd. Ajax opent de reeks van zes wedstrijden in Portugal. Op woensdag 15 september is Sporting CP om 21:00 uur de eerste tegenstander. Het eerste thuisduel volgt dertien dagen later als Besiktas naar Amsterdam komt. De aftrap van dat duel is al om 18:45 uur. 

Socials

Makkelie

Makkelie fluit zondag Ajax - Vitesse

De thuiswedstrijd tegen Vitesse is zondag in handen van Danny Makkelie. De arbiter is maandag door de KNVB aangesteld voor ons tweede competitieduel van dit seizoen in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJAVIT

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl