Ajax en Hertha BSC bereiken akkoord over Jurgen Ekkelenkamp  

Ekkelenkamp2
Ekkelenkamp2

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Jurgen Ekkelenkamp en Hertha BSC over de directe transfer van de aanvallende middenvelder naar de Duitse club. Het contract van Ekkelenkamp bij Ajax liep nog tot en met 30 juni 2022.

Tags

  • #Ekkelenkamp

Socials

Ekkelenkamp (Zeist, 5 april 2000) speelde sinds de zomer van 2013 in de jeugdopleiding van Ajax. Hij maakte op 19 april 2018 zijn debuut in het eerste elftal tijdens de wedstrijd Ajax – VVV Venlo (4-1). Hij speelde in totaal 40 wedstrijden in het eerste elftal van Ajax en maakte daarin 6 doelpunten.

De international van Jong Oranje werd met de club twee keer landskampioen (2019 en 2021) en legde twee keer beslag op de KNVB beker; het afgelopen seizoen en in 2019. In 2019 won hij tevens de Johan Cruijff Schaal. In het seizoen 2018-2019 werd hij met Jong Ajax kampioen in de Eerste Divisie.  

Tags

  • #Ekkelenkamp

Socials

Gerelateerde artikelen

Daramy2

Ajax en FC Kopenhagen bereiken akkoord over Mohamed Daramy

Ajax en FC Kopenhagen hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Mohamed Daramy naar Ajax. Met de negentienjarige aanvaller, die op meerdere posities inzetbaar is, is nog geen formeel akkoord bereikt. De clubs kwamen een transfersom overeen waarbij Ajax € 12 miljoen betaalt aan FC Kopenhagen. Dit bedrag kan middels variabelen oplopen tot maximaal € 13 miljoen.

Tags

  • #Daramy

Socials

Ekkelenkampazaja

Ekkelenkamp: 'Explosie van blijheid'

Jurgen Ekkelenkamp vond dat Ajax een 'goede en zakelijke' overwinning boekte woensdagavond bij AZ: 0-1. Dankzij de de winst gaat de ploeg door naar de kwartfinale van de KNVB Beker.

Tags

  • #AZAJA

Socials

Ekkelenkamp

Ekkelenkamp gretig: 'Willen overwinteren in de Champions League'

Jurgen Ekkelenkamp maakt de balans op na een mooie maand; hij scoorde bij zijn debuut voor Jong Oranje, maakte met Ajax minuten tegen Liverpool, en startte tegen VVV voor het eerst dit seizoen in de basis bij de ploeg van Erik ten Hag. Ook blikt hij kort vooruit op het treffen met Atalanta.

Tags

  • #UCL
  • #Ekkelenkamp

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl