Warming Up | Over Alkmaar en Athene

Klaassen1
Klaassen1

Een nieuwe stem in de Ajax Podcast Warming Up deze week: oud-speelster Kelly Zeeman. Naast een vooruitblik op het treffen met AZ, schotelen we je een portie Louis van Gaal voor en kijken we nog even terug op het UEFA Europa League-gelijkspel in Athene.

Tags

  • #AJAAZ

Socials

Dit is deze week onze top 5:

  1. Terugblik op AEK Athene - Ajax (1-1)
  2. Ajacieden niet tevreden: 'Beetje een tenniswedstrijd'
  3. Louis tegen de pers
  4. Louis en zijn karatetrap
  5. Louis op Museumplein

Ask Ajax
Deze week vinden we in Ask Ajax een vraag over jeugdscouting (in Friesland). Jouw vraag over Ajax is ook hartstikke welkom, insturen kan via: podcast@ajax.nl. De leukste vraag van de maand wint een Ajax-shirt!

Ajax Radio
Het wedstrijdverslag van Ajax - AZ is zondagmiddag vanaf 14:30 live te beluisteren op Ajax Radio via JUKE, de Ajax-app of ajax.nl.

Gerelateerde artikelen

Steijn AEK AZ 1920

Steijn: 'Dit team heeft een overwinning nodig'

Maurice Steijn blikte vrijdag terug op het Europese duel met AEK Athene. De trainer van Ajax ziet verbeterpunten, merkt dat er meer chemie in de ploeg komt en gaat vast in op de thuiswedstrijd tegen AZ.

Tags

  • #AJAAZ

Socials

Maatregelen 2 1920

Verklaring Ajax en driehoek Amsterdam

Ajax en de driehoek (burgemeester, hoofdofficier en politiechef) hebben de gebeurtenissen rondom Ajax - Feyenoord geëvalueerd. Zij zijn het erover eens dat supporters blijk mogen geven van hun onvrede maar dat geweld en wanordelijkheden daarbij nooit acceptabel zijn.

Tags

  • #Verklaring

Socials

Brobbey Oranje 1920

Drie Ajacieden opgeroepen voor Nederlands elftal

Steven Bergwijn, Brian Brobbey en Steven Berghuis zijn door bondscoach Ronald Koeman opgeroepen voor het Nederlands elftal. Oranje speelt de komende interlandperiode twee EK-kwalificatieduels.

Tags

  • #Interlands

Socials