Warming Up | De blik gaat weer op de Eredivisie

Tadicschreeuw
Tadicschreeuw

In deze aflevering van Ajax Pocast 'Warming Up' blikken we vooruit op twee binnenlandse wedstrijden. De uitwedstrijd tegen PSV van zondag en de inhaalwedstrijd die Ajax donderdag thuis speelt tegen FC Volendam.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Dit is de top vijf van deze week:

  1. Berghuis legt na Brighton uit wat Maduro anders wil doen dan Steijn
  2. Het hoogtepunt van Hedwiges Maduro als speler van Ajax
  3. Een prachtig weekend jeugdvoetbal op de toekomst
  4. De heerlijke loting van de Ajax Vrouwen in de Champions League 
  5. Ahmethan Kaplan speelt na lang blessureleed eindelijk voor Ajax 

Ask Ajax
Heb jij een vraag over Ajax? Stel hem dan nu aan de Ajax Podcast en stuur hem in voor ‘Ask Ajax’, door een mailtje te sturen naar podcast@ajax.nl. Deze week beantwoorden we de vraag van luisteraar Chris over de Ajax Fun Games. De leukste vraag van de maand wint een Ajax-shirt.

Ajax Radio
PSV - Ajax begint zondag om 14:30 uur en het thuisduel met Volendam staat donderdag om 20:00 uur op het programma. Beide wedstrijden zijn 90 minuten live te volgen op Ajax Radio, luister via de app, ajax.nl of JUKE.

Gerelateerde artikelen

Madurobhaaja1920

Maduro: 'Het spel van Ajax is aanvallend en daar moeten we naartoe'

Hedwiges Maduro liet vrijdagmiddag in de perszaal van de Johan Cruijff ArenA zijn licht schijnen op de uitwedstrijd van komende zondag tegen PSV. De interim-trainer van Ajax verwacht een zware pot in Eindhoven, maar heeft de Ajacieden goed voorbereid. "Wij moeten weer een goede teamdiscipline hebben en vertrouwen hebben dat we kunnen winnen."

Tags

  • #PSVAJA

Socials

Makkelie 1920

Makkelie leidsman bij PSV - Ajax

Scheidsrechter Danny Makkelie heeft zondag 29 oktober de leiding over de Eredivisie-wedstrijd PSV - Ajax. Hij wordt in Eindhoven geassisteerd door Hessel Steegstra en Jan de Vries. René Dieperink is de VAR in Zeist. Het duel in het Philips Stadion begint om 14:30 uur.

Tags

  • #PSVAJA

Socials

CIES1920

Jeugdopleiding Ajax levert meeste spelers in Europa

Met 84 spelers heeft Ajax de meest zelf opgeleide spelers rondlopen in de 31 hoogste clubcompetities van de UEFA. Dat meldt databureau CIES Football Observatory. Het is voor het derde jaar op rij dat Ajax deze lijst aanvoert.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials