Warming Up: FC Twente – Ajax

Podcast 1920
Podcast 1920

Ajax gaat zondagmiddag in de vierde speelronde van de competitie op bezoek bij FC Twente. In deze aflevering van de Ajax Podcast kijken we vooruit op het duel in het oosten, hebben we het over de uitgevlogen internationals en bespreken we de loting voor Ajax Vrouwen in de tweede voorronde van de UEFA Women's Champions League.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Top 5
1. We maken uitgebreid kennis met aanwinst Chuba Akpom
2. Er staan opvallende namen op de lijst van Ajax voor de Europa League 
3. De Ajax Vrouwen weten tegen wie ze spelen in de play-offs van de Women's Champions League
4. Kenneth Taylor is de grote man bij Jong Oranje
5. Verschillende internationals vlogen uit om voor hun land te spelen

Daarnaast hebben we het over een aflevering in de Ajax podcast met onder andere Kenneth Taylor en Brian Brobbey, en komt een Ziggo-reclame met Richard Witschge aan bod.  

Ask Ajax
Heb jij nou altijd al een prangende vraag gehad over Ons Aller Ajax? In de rubriek 'Ask Ajax' gaan alle deuren open en zorgen wij ervoor dat jouw vraag wordt beantwoord. Deze week spraken we met Oscar Alkemade van de Ajax Opleiding, over of een jeugdspeler een training of wedstrijd kan missen omdat hij of zij moet nablijven.

Luister de wedstrijden van Ajax tegen FC Twente en Olympique Marseille op Ajax Radio. Zondag trappen we om 14:30 uur af in de Grolsch Veste tegen de Tukkers en donderdagavond om 21:00 uur in de Johan Cruijff Arena tegen de Fransen.

Gerelateerde artikelen

Steijn 1920 Tekst

Steijn kijkt uit naar herstart Eredivisie met fitte groep

Trainer Maurice Steijn kan met een zo goed als fitte selectie toewerken naar de herstart van de Eredivisie, zondag uit tegen FC Twente. “De hele groep is fit, we hebben geen blessures en geen schorsingen", zegt Steijn, met uitzondering van de al langer afwezigen Gero Rulli, Ahmetcan Kaplan en Remko Pasveer.

Tags

  • #TWEAJA

Socials

Berghuistd

Training Day | Internationals weer terug op de Toekomst

De donderdagsessie van Ajax 1 stond voor een groot gedeelte in het teken van de terugkeer van de meeste internationals op sportcomplex de Toekomst. Met de groep voor een groot gedeelte compleet werd de focus gericht op zondag als Ajax op bezoek gaat bij FC Twente.

Tags

  • #TWEAJA

Socials

Bergwijnheader

In beeld | Ajax focust op uitduel met FC Twente

Ajax richt de focus volledig op de komende wedstrijd tegen FC Twente. Na het afsluiten van de interlandperiode voert het clubvoetbal weer de boventoon. In aanloop naar het treffen in de Grolsch Veste belegde de selectie van trainer Maurice Steijn donderdag een intense trainingssessie. Het smeden van een goede en sterke spelersgroep is van extra belang.

Tags

  • #TWEAJA

Socials