Warming Up | Fortuna Sittard - Ajax

In de nieuwe rubriek Warming Up kijken we elke speelronde vooruit naar de wedstrijd van Ajax. Het seizoen begint voor de Amsterdammers in Limburg: zaterdag om 16:30 uur staat Fortuna Sittard - Ajax op het programma. Kom alvast in de stemming aan de hand van een quizvraag, de vorige editie, een memorabele wedstrijd, een bijzonder verhaal en updates over de tegenstander.

Tags

  • #FORAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Antony Header 880

In beeld | Toewerken naar competitiestart

Het nieuwe Eredivisie-seizoen staat voor de deur. Zaterdag wacht de eerste wedstrijd in de competitie op bezoek bij Fortuna Sittard. De selectie trainde woensdag in aanloop naar het duel met de Limburgers.

Tags

  • #FORAJA

Socials

Schreuder Interview 1280

Schreuder staat voor competitiedebuut met Ajax: 'We hebben heel veel mogelijkheden voorin'

Voor Ajax begint zaterdag de competitie met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Trainer Alfred Schreuder staat met een fitte selectie voor moeilijke keuzes in zijn basiself. De concurrentie op het middenveld en voorin bij Ajax is moordend. "Dat zie je ook als de wissels erin komen. Dan zie je dat er een andere energie en dynamiek ontstaat."

Tags

  • #Schreuder
  • #FORAJA

Socials

Rugnummer Brob 880

Rugnummers seizoen 2022/2023 bekend

Ajax opent zaterdag de competitie met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. De rugnummers voor het nieuwe seizoen zijn bekend. Deze lijst is onder voorbehoud zolang de transferperiode nog geopend is.

Socials