Warming Up | Toeleven naar Almere City-uit

Berghuis1920
Berghuis1920

Een primeur in de Eredivisie zondag: Ajax gaat spelen in het Yanmar Stadion. De verrassende promovendus doet het goed op het hoogste niveau en we bespreken de band die Ajax met de Zwarte Schapen (voorloper van Almere City) heeft. Wist je bijvoorbeeld dat Wamberto nog in Almere gespeeld heeft?

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Dit is de top vijf van deze week:

  1. Ajax verliest van Brighton in tactische wedstrijd
  2. Steven Berghuis heeft 100 wedstrijden voor Ajax gespeeld
  3. De rapskills van Chuba Akpom zijn op niveau
  4. De Ajax Vrouwen gaan nu echt de Champions League in (en Ajax Radio is erbij)
  5. Jorrel Hato debuteert in selectie Oranje


Ask Ajax

Zit je al heel lang met een vraag over Ajax? Dit seizoen geven we jou als luisteraar van deze podcast de kans om hem te stellen in 'Ask Ajax'. Deze week gingen we op zoek naar het antwoord op deze vraag van luisteraar Michel over het Ajax-shirt. Stuur jouw vraag in door een mailtje te sturen naar podcast@ajax.nl.

Ajax Radio
Almere City en Ajax trappen zondag om 14:30 uur af. Alle wedstrijden van Ajax kun je volgen via het live-verslag op Ajax Radio, maar ook de wedstrijden van Ajax Vrouwen in de UEFA Women's Champions League zijn daar te volgen. Dus schakel ook zeker woensdag vanaf 21:00 uur in voor de openingswedstrijd tussen Ajax en het grote Paris Saint-Germain via Ajax.nl, de Ajax app of via onze eigen zender op JUKE.

Gerelateerde artikelen

Nijhuis Almere 1920

Nijhuis fluit uitduel met Almere City

Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor het uitduel met Almere City. De wedstrijd in het Yanmar Stadion begint zondagmiddag om 14:30 uur.

Tags

  • #ALMAJA

Socials

Hato NL 1920

Hato debuteert in selectie Nederlands elftal

Jorrel Hato is voor het eerst opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands elftal. Naast Hato zijn ook Steven Bergwijn en Brian Brobbey geselecteerd voor de wedstrijden tegen Ierland en Gibraltar.

Tags

  • #Interlands

Socials

Renschthumb1920

Rensch spreekt van ongelukkig Ajax: 'Fouten worden afgestraft'

Devyne Rensch vond het teleurstellend dat Ajax nul punten overhield aan het treffen met Brighton & Hove Albion in de UEFA Europa League: 0-2. De twintigjarige verdediger zag dat de Engelsen de fouten bij Ajax genadeloos afstraften. "Zij straffen onze fouten wel direct af, maar wij die van hun niet."

Tags

  • #UEL
  • #AJABHA

Socials