Nijhuis fluit uitduel met Almere City

Nijhuis Almere 1920
Nijhuis Almere 1920

Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor het uitduel met Almere City. De wedstrijd in het Yanmar Stadion begint zondagmiddag om 14:30 uur.

Tags

  • #ALMAJA

Socials

Nijhuis wordt in Almere bijgestaan door assistenten Richard Polman en Marco Ribbink. Laurens Gerrets is de vierde official en Jannick van der Laan is de VAR van dienst.

De 46-jarige Nijhuis floot dit seizoen nog geen duel van de Amsterdammers. De laatste wedstrijd van Ajax met Nijhuis als arbiter was op 21 mei 2023 tijdens het thuisduel met FC Utrecht: 3-1.

Gerelateerde artikelen

Renschthumb1920

Rensch spreekt van ongelukkig Ajax: 'Fouten worden afgestraft'

Devyne Rensch vond het teleurstellend dat Ajax nul punten overhield aan het treffen met Brighton & Hove Albion in de UEFA Europa League: 0-2. De twintigjarige verdediger zag dat de Engelsen de fouten bij Ajax genadeloos afstraften. "Zij straffen onze fouten wel direct af, maar wij die van hun niet."

Tags

  • #UEL
  • #AJABHA

Socials

Akpomschreeuw1920

Ajax verliest met 0-2 van Brighton

Ajax heeft de thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion met 0-2 verloren. Lees in ons liveblog terug hoe de wedstrijd verliep. 

Tags

  • #UEL
  • #AJABHA

Socials

Berghuis 1920

Club van 100: vijf toffe statistieken van Steven Berghuis

''De ambities van Ajax passen bij mij'', sprak Steven Berghuis bij zijn komst naar Ajax in 2021. Zijn transfer van Feyenoord naar Ajax was geen alledaagse overstap, maar wel een goed doordachte en succesvolle. Met Ajax speelde Berghuis in de UEFA Champions League, won hij het landskampioenschap en werd hij afgelopen seizoen Speler van het Jaar. Met zijn wedstrijd tegen Brighton & Hove Albion komt er een nieuwe mijlpaal bij: Berghuis treedt toe tot Ajax’ Club van 100.

Tags

  • #Berghuis

Socials