Warming Up | Uitduel met Volendam staat om de hoek

Bergwijn19202
Bergwijn19202

Ajax gaat zondag op bezoek bij FC Volendam. De Amsterdammers zijn nog op jacht naar Europees voetbal, terwijl de thuisploeg na dit speelweekend officieel gedegradeerd kan zijn.

Tags

  • #VOLAJA

Socials

Links
Spotify
Apple

Top 5
1. Jan van Halst bij Rondo over Van ‘t Schip
2. Interview met directeur voetbal Marijn Beuker
3. Plaquette ter nagedachtenis aan overleden Ajax-leden in oorlogstijd onthuld
4. Ajax Vrouwen nog steeds in achtervolging op Twente
5. Devyne Rensch over Koningsdag en het lastige seizoen

Ask Ajax
Hoofd ontwikkeling Casimir Westerveld beantwoordt deze week een vraag in 'Ask Ajax' over de Abdelhak Nouri Trofee. Heb jij ook een vraag over Ajax? Stel hem dan nu aan ons door een mailtje te sturen naar podcast@ajax.nl. Iedere maand sturen we een Ajax-shirt naar de inzender van de leukste vraag.

Ajax Radio
Ajax Radio is er zondag om 14:30 uur live en zonder onderbrekingen met het verslag van FC Volendam - Ajax. Luisteren doe je via JUKE, de Ajax App of Ajax.nl.

Gerelateerde artikelen

Henderson1920 (1)

Henderson: 'Heel erg blij om terug te zijn'

Jordan Henderson is weer terug op het veld. De middenvelder speelde halverwege maart zijn laatste wedstrijd voor Ajax, voordat hij geblesseerd raakte. De Engelsman kijkt uit naar de laatste competitieduels. "We moeten de drie laatste wedstrijden alles geven en dan kijken we op 19 mei waar we staan."

Tags

  • #VOLAJA

Socials

Pettersson Special

Special | De prachtige jaren van Stefan Pettersson

Het is 3 mei 2024 precies dertig jaar geleden dat Stefan Pettersson afscheid nam van Ajax. De Zweedse icoon liet gedurende zijn zes seizoenen in het wit-rood-wit een onuitwisbare indruk achter. Wij maakten een special van zijn prachtige jaren.

Tags

  • #Pettersson

Socials

Rensch Still

Rensch: 'Drie keer winnen en individueel stappen maken'

In de huidige selectie is Devyne Rensch een van de Ajacieden met een groot aantal duels voor Ajax 1 achter zijn naam. De multifunctionele speler was belangrijk tegen Excelsior en wil dat hij meer en meer de kar trekt. "Ik moet teamgenoten pushen en meenemen."

Tags

  • #Rensch

Socials