Welkom, Calvin Bassey | Van Glasgow tot Amsterdam ❌❌❌

Calvin Bassey heeft enkele drukke dagen achter de rug. De verdediger werd maandag medisch gekeurd en sloot nadat alle formaliteiten waren afgerond op woensdag aan bij de selectie in Oostenrijk. Bekijk in deze video hoe Bassey de aanloop naar zijn definitieve transfer beleefde en hoe hij werd onthaald door zijn nieuwe teamgenoten.

Tags

  • #Bassey

Socials

Gerelateerde artikelen

Keuring Header 880

Trotse Bassey arriveert met ‘big smile’ in Oostenrijk

Calvin Bassey mag zich officieel Ajacied noemen. De 22-jarige verdediger tekende woensdag zijn contract in Oostenrijk en sloot met een brede glimlach direct aan bij de selectie. Van de medische keuring in Amsterdam tot zijn aankomst in het Alpenland; de camera was erbij.

Tags

  • #Bassey

Socials

Header 880

Ajax en Rangers FC bereiken akkoord over Calvin Bassey

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Rangers FC en Calvin Bassey over de transfer van de verdediger naar Amsterdam. De Engels Nigeriaanse speler heeft een contract bij Ajax getekend dat per direct ingaat en een looptijd heeft van vijf seizoenen, tot en met 30 juni 2027. Ajax betaalt een transfersom van EUR 23 miljoen aan Rangers FC. Dat bedrag kan middels variabelen nog oplopen naar EUR 26,5 miljoen.

Tags

  • #Bassey

Socials