WK-loting: Nederland tegen Qatar, Álvarez treft Martínez en Tagliafico

Edson Licha Header 1420
Edson Licha Header 1420

Er is vrijdagavond geloot voor het wereldkampioenschap voetbal in Qatar. Nederland is ingedeeld in poule A en treft gastland Qatar, Senegal en Ecuador. Het Nederlands elftal begint op maandag 21 november tegen Senegal.

Tags

  • #WK2022

Socials

Vier dagen later treffen Steven Berghuis, Daley Blind, Davy Klaassen, Jurriën Timber en Ryan Gravenberch Ecuador. De groepsfase wordt op 29 november afgesloten tegen gastland Qatar.

In groep C zijn Argentinië en Mexico aan elkaar gekoppeld. Een mooie strijd tussen Lisandro Martínez, Nico Tagliafico (beiden Argentinië) en Edson Álvarez (Mexico) ligt in het verschiet.

Ook groep G kan een mooi weerzien worden van Ajacieden. Met Brazilië (Antony), Servië (Dusan Tadic) en Kameroen (Andre Onana) zijn drie van de vier teams voorzien van een Ajacied. Het Ghana van Mohammed Kudus is gekoppeld aan Portugal, Uruguay en Zuid-Korea in groep H.

Het WK in Qatar begint op maandag 21 november 2022. De finale is op zondag 18 december 2022. Tijdens het toernooi wordt er gespeeld met de 'Al Rihla'. Onze Ajacieden gingen er vandaag na de training mee op de foto.

Tags

  • #WK2022

Socials

Gerelateerde artikelen

Berghuis Witschge 880

Training Day | Laatste sessie voor FC Groningen

De interlandbreak zit erop en de competitie gaat zaterdag weer verder. Ajax werkte vrijdagmiddag op sportcomplex de Toekomst de laatste training af richting de uitwedstrijd bij FC Groningen. Bekijk hier de beelden.

Tags

  • #GROAJA

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl