Zo gaat de voorbereiding van Ajax eruit zien

Timbervoorbereiding (1)
Timbervoorbereiding (1)

De voorbereiding van Ajax op seizoen 2021/2022 is in grote lijnen bekend. De Ajacieden starten op vrijdag 25 juni. De eerste veldtraining op sportcomplex de Toekomst is op zaterdag 26 juni, voor in ieder geval de niet-internationals.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Op maandag 5 juli vertrekt de groep naar De Lutte voor een trainingsweek. Gedurende de trainingsweek in De Lutte wordt naar verwachting twee keer geoefend tegen nader te bepalen tegenstanders.

In de derde week van de voorbereiding, op vrijdag 16 juli, wordt een oefenduel gespeeld tegen RSC Anderlecht. De aftrap in België in het stadion van Anderlecht is om 19:30 uur.

Op zaterdag 24 juli speelt Ajax een vriendschappelijke wedstrijd tegen Bayern München in de Allianz Arena. Daarna reist de selectie door naar het Oostenrijkse Bramberg voor de tweede trainingsweek. Ook daar wordt naar verwachting een oefenduel gespeeld.

Ajax is voornemens om gedurende de voorbereiding nog meer oefenwedstrijden te plannen. Voor alle wedstrijden in de voorbereidingsperiode geldt dat vanwege de beperkingen rondom covid en/of veiligheidsredenen, het nog onzeker is of publiek aanwezig mag zijn.

Houd de komende tijd de website/app in de gaten voor updates omtrent de oefenduels.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gerelateerde artikelen

Neres3

Speelschema definitief: Ajax opent tegen NEC

De KNVB heeft het programma voor het nieuwe Eredivisie-seizoen definitief vastgesteld. Voor Ajax staat in de eerste speelronde een thuiswedstrijd tegen NEC op het programma. Op zondag 19 december staat de eerste Klassieker gepland, in Rotterdam.

Tags

  • #Eredivisie

Socials