VIP stadiontour

De VIP-tour is onze meest exclusieve stadiontour. Naast alle plekken die je bezoekt tijdens de guided tour, ontdek je onder begeleiding van een gids de luxe VIP-ruimtes van ons stadion.

Je krijgt een drankje in een skybox en bezoekt onder meer de Koninklijke Loge, evenals de vele andere bijzondere plekken waar o.a. Ajax Legends zich begeven tijdens de wedstrijd.

Let op! Door de concertperiode zijn de dug-outs in onderhoud en is het veld bedekt met platen.

Boek stadiontour

Wat ga je doen?

✓ Bestuurskamer
✓ Skybox
✓ Koninklijke loge
✓ Kleedkamer Ajax
✓ Mixed Zone
✓ Spelerstunnel
✓ Managers dug-out
✓ Blik op het veld
✓ Perskamer
✓ Ajax Gallery of Fame
✓ Drankje in een skybox
✓ Sjaal van de Johan Cruijff ArenA

Praktische informatie

 

Hoelang duurt de VIP-tour?
120 minuten

Wanneer kan je een stadiontour doen?
7 dagen per week om 10:00, 12:00, 14:00 en 16:00 uur

Let op: tijdens uitwedstrijden is de Ajax-kleedkamer niet altijd beschikbaar vanwege het gebruik door de Ajax-selectie. Tijdens thuiswedstrijddagen van Ajax zijn er beperkte of geen tours beschikbaar. Dit verschilt per thuiswedstrijd, bekijk hier de beschikbaarheid.

Bereikbaarheid
Johan Cruijff ArenA - Johan Cruijff Boulevard 1, 1100DL Amsterdam, Nederland.
Vanaf Amsterdam Bijlmer ArenA is het 5 minuten lopen naar de Hoofdingang. Parkeren kan in de P+R Johan Cruijff ArenA-garage onder het stadion.

Toegankelijkheid
De Johan Cruijff ArenA is goed toegankelijk voor mindervaliden, met voldoende liften, roltrappen en opritten voor rolstoelen. Bezoekers die rolstoel gebonden zijn kunnen een stadiontour reserveren door een email te sturen naar: Tour@johancruijffarena.nl.

 

Gallery of Fame

In de Gallery of Fame wordt de bezoeker aan de hand van vier thema’s rondgeleid door de geschiedenis van Ajax. Beginnend bij de Europese overheersing in de jaren zeventig, om daarna via de tweede succesperiode in de negentig jaren uit te komen. Aan de andere kant komen diverse landstitels en de toekomst aan bod.

De prachtige Ajax Gallery of Fame is ontworpen en ontwikkeld door creatief ontwerpbureau NorthernLight en is vanaf nu de afsluiting van de Johan Cruijff ArenA stadiontour. Nieuwsgierig? Reserveer dan een stadiontour door de Johan Cruijff ArenA en eindig deze tour tussen de historische beelden van de club.

N.b. de Gallery of Fame is niet apart van een rondleiding door de Johan Cruijff ArenA te bezoeken. De Gallery of Fame maakt onderdeel uit van de rondleiding.

Boek stadiontour

Onze andere stadiontours

Klassieke Stadiontour

Je komt op exclusieve plekken waar normaal gesproken alleen de spelers komen op wedstrijddagen.

 

Klassieke tour

Guided tour

Je komt op exclusieve plekken waar normaal gesproken alleen de spelers komen op wedstrijddagen.

Guided tour

Matchday tour

proef de sfeer tijdens een stadiontour onder begeleiding van een gids, in voorbereiding van de wedstrijd.

Meer info