Aanvangstijdstip Ajax - Fortuna Sittard veranderd

Wijziging Aanvangstijdstip Timber 1420
Wijziging Aanvangstijdstip Timber 1420

De wedstrijd Ajax - Fortuna Sittard heeft een nieuw aanvangstijdstip gekregen. Het duel in de Johan Cruijff ArenA begint op 9 april in plaats van 14:30 uur om 16:45 uur.

Tags

  • #AJAFOR

Socials

De wijziging komt voort uit het verzoek van AZ om hun Eredivisie-wedstrijd tegen Sparta Rotterdam te verplaatsen van zondag 9 april naar zaterdag 8 april. Hierdoor kunnen zij zich iets langer voorbereiden op de heenwedstrijd in de UEFA Conference League tegen Anderlecht op donderdag 13 april. 

Ajax - Fortuna Sittard begint daardoor op Eerste Paasdag om 16:45 uur. 

 

Gerelateerde artikelen

Kanu 1280 Ajax Sparta 8 0 19950322 AFC006000001 0168

On This Day | Acht Ajax-goals in thuisduel met Sparta

Ajax realiseerde op 22 maart 1995 in het oude stadion De Meer een monsteroverwinning op Sparta: 8-0. De Ajax-fans konden zelfs bijna juichen voor negen doelpunten. Helaas miste doelman Edwin van der Sar de penalty die hij mocht nemen tegenover Edward Metgod. Met de achtklapper van de gouden lichting Ajacieden was desondanks toch sprake van een memorabele voetbalavond.

Tags

  • #OnThisDay

Socials

Otdhuntelaarroda

On This Day | Huntelaar schittert tegen Roda JC met fenomenale omhaal

Bekeroverwinning met een vleugje magie. Ajax ontving Roda JC op 22 maart 2006 in Amsterdam voor de halve finale van de beker. De Ajacieden bereikten de finale van het Nederlandse bekertoernooi door na verlenging met 4-1 te winnen van de Limburgers. Klaas Jan Huntelaar zorgde met een fenomenale omhaal voor het hoogtepunt van deze zenuwslopende avond.

Tags

  • #OnThisDay

Socials