Abdelhak Nouri Foundation van start

Header Appie I 1420
Header Appie I 1420

Vijf jaar nadat Abdelhak Nouri in een oefenwedstrijd door een hartstilstand in elkaar zakte, is een foundation die zijn naam draagt van start gegaan. Het doel van de foundation is om mensen -en voornamelijk jongeren- die aan de zijlijn staan door welke beperking dan ook mee te laten doen in een veilige omgeving.

Tags

  • #Nouri

Socials

Nouri had oog voor de ander, zorgde dat niemand zich buitengesloten voelde en bracht verbinding. In lijn met zijn gedachtengoed is deze foundation ontstaan.

Gerelateerde artikelen

Nouriplein IX 880

A. Nouriplein in Amsterdam geopend

Het voetbalpleintje in de Amsterdamse wijk Geuzenveld is zondagmiddag officieel omgedoopt tot het A. Nouriplein. In het bijzijn van onder meer de familie Nouri, burgemeester Femke Halsema, Soufiane Touzani en de stadsdeelvoorzitter van Nieuw-West werd de plek waar Abdelhak Nouri vaak voetbalde feestelijk heropend.

Tags

  • #Nouri

Socials

Thumb 880

Onthulling A.Nouriplein verbindt en verbroedert

De opening van het A. Nouriplein in de Amsterdamse wijk Geuzenveld was zondag een feestelijke gebeurtenis. Het voetbalpleintje draagt sinds afgelopen weekend officieel de naam van de Ajacied wiens carrière in 2017 abrupt werd beëindigd. Dat Nouri, de mens en voetballer, nog altijd verbindt en verbroedert was zondag overduidelijk te zien in Amsterdam-West.

Tags

  • #Nouri

Socials

Header 880

Kleedkamermeubel Abdelhak Nouri onthuld

Ajax heeft in de Fanshop bij de Johan Cruijff ArenA een blijvende plek voor Abdelhak Nouri gecreëerd. Dinsdagmiddag werd door algemeen directeur Edwin van der Sar en in het bijzijn van de vader van Abdelhak zijn kleedkamermeubel onthuld.

Tags

  • #Nouri

Socials