Onthulling A.Nouriplein verbindt en verbroedert

De opening van het A. Nouriplein in de Amsterdamse wijk Geuzenveld was zondag een feestelijke gebeurtenis. Het voetbalpleintje draagt sinds afgelopen weekend officieel de naam van de Ajacied wiens carrière in 2017 abrupt werd beëindigd. Dat Nouri, de mens en voetballer, nog altijd verbindt en verbroedert was zondag overduidelijk te zien in Amsterdam-West.

Tags

  • #Nouri

Socials

Gerelateerde artikelen

Nouriplein IX 880

A. Nouriplein in Amsterdam geopend

Het voetbalpleintje in de Amsterdamse wijk Geuzenveld is zondagmiddag officieel omgedoopt tot het A. Nouriplein. In het bijzijn van onder meer de familie Nouri, burgemeester Femke Halsema, Soufiane Touzani en de stadsdeelvoorzitter van Nieuw-West werd de plek waar Abdelhak Nouri vaak voetbalde feestelijk heropend.

Tags

  • #Nouri

Socials

Header 880

Kleedkamermeubel Abdelhak Nouri onthuld

Ajax heeft in de Fanshop bij de Johan Cruijff ArenA een blijvende plek voor Abdelhak Nouri gecreëerd. Dinsdagmiddag werd door algemeen directeur Edwin van der Sar en in het bijzijn van de vader van Abdelhak zijn kleedkamermeubel onthuld.

Tags

  • #Nouri

Socials

Setford Dolgelukkig 'Heel Mooi Dat Ik De Abdelhak Nouri Trofee In Ontvangst Mag Nemen' Thumbnail 2

Setford dolgelukkig: 'Heel mooi dat ik de Abdelhak Nouri Trofee in ontvangst mag nemen'

Na twee jaar stond dinsdag weer de traditionele Schalenavond op het programma. Tijdens deze avond op sportcomplex de Toekomst werd de Abdelhak Nouri Trofee uitgereikt. Charlie Setford mocht de prijs in ontvangst nemen en werd daarmee de opvolger van Amourricho van Axel Dongen, die de prijs voor het grootste talent van de jeugdopleiding vorig jaar ontving.

Tags

  • #Setford
  • #ForTheFuture

Socials