Aertssen en Butera lange tijd uitgeschakeld

Aertssen Blessure 1920
Aertssen Blessure 1920

Olivier Aertssen en Ethan Butera zijn beiden langdurig uitgeschakeld. Aertssen onderging vrijdag een knieoperatie en zal dit seizoen niet meer in actie komen. Butera heeft eveneens een knieblessure en werd onlangs opnieuw geopereerd vanwege persisterende klachten tijdens zijn revalidatie. Ook voor hem zit het seizoen erop.

Tags

  • #Aertssen
  • #Butera

Socials

Aertssen liep zijn blessure op tijdens de training: "Het was een ongelukkig moment. Afgelopen vrijdag ben ik succesvol geopereerd. Het is balen dat ik dit seizoen niet meer kan spelen, maar ik ben positief en ervan overtuigd dat zoiets je als voetballer uiteindelijk weer sterker maakt." Aertssen speelde dit seizoen 23 duels voor Jong Ajax, waarin hij geregeld aanvoerder was.

Butera, die afgelopen zomer overkwam van Anderlecht, wacht nog op zijn debuut.

Gerelateerde artikelen

Teqball1920

Teqball #1: Gooijer en Chourak tegen Aertssen en Brandes

In een item van Inside Ajax nemen duo's uit Jong Ajax het tegen elkaar op tijdens het Ajax Teqball-toernooi. In de eerste aflevering spelen Olivier Aertssen en Julian Brandes tegen Tristan Gooijer en Nassef Chourak.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Butara1920

Ajax contracteert Ethan Butera

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Ethan Butera en RSC Anderlecht over de overgang van de zeventienjarige verdediger naar Amsterdam. De Belg tekende in Amsterdam een contract met een looptijd van drie jaar, tot en met 30 juni 2026.

Tags

  • #Butera

Socials

2023 02 21 Contract Olivier Aertssen 0016

Aertssen na contractverlenging: 'Dit voelt fantastisch'

Olivier Aertssen en Ajax verlengden hun samenwerking dinsdag tot en met 30 juni 2025. De verdediger uit de eigen opleiding is blij met zijn vernieuwde Ajax-contract. Zijn avontuur in Amsterdam duurt dus nog langer.

Tags

  • #Aertssen

Socials