Aftrap nieuwe seizoen alweer genomen

De meeste spelers van Ajax 1 keerden donderdag terug op de club. Voor velen was het een heerlijke vakantie, maar iedereen vindt het ook wel lekker om terug te zijn.

Tags

  • #PRESEASON

Socials

Gerelateerde artikelen

Header 1920 Aankomst

In beeld | Voorbereiding nieuwe seizoen begonnen

De Ajacieden zijn terug op sportcomplex de Toekomst. Na de zomerstop meldden de eerste Ajax-spelers zich donderdagochtend in Amsterdam voor verschillende testen. De voorbereiding op het seizoen 2023/2024 is begonnen.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Brobbey 900 Juichen

Info kaartverkoop Eredivisie en mobile tickets

De KNVB heeft woensdag het voorlopige Eredivisie-speelschema bekend gemaakt. Tot aan de winterstop speelt Ajax onder meer thuiswedstrijden tegen Feyenoord en AZ. Om goed voorbereid aan het seizoen 2023/20224 te beginnen, delen we alvast wat relevante informatie over de losse kaartverkoop voor de eerste seizoenshelft.

Tags

  • #Eredivisie

Socials

Header Programma 1920

Voorlopig competitieschema bekend

De KNVB heeft woensdag het voorlopige competitieprogramma voor 2023/2024 gepresenteerd. De selectie van hoofdtrainer Maurice Steijn opent het nieuwe Eredivisie-seizoen op zaterdag 12 augustus (20:00 uur) met een thuiswedstrijd tegen Heracles. Op zondag 24 september wacht de eerste Klassieker; in de ArenA is Ajax dan vanaf 14:30 uur gastheer voor Feyenoord. Alle duels zijn nog onder voorbehoud van wijzigingen.

Tags

  • #Eredivisie

Socials