Info kaartverkoop Eredivisie en mobile tickets

Ajacieden Juichen 1920
Ajacieden Juichen 1920

De KNVB heeft woensdag het voorlopige Eredivisie-speelschema bekend gemaakt. Tot aan de winterstop speelt Ajax onder meer thuiswedstrijden tegen Feyenoord en AZ. Om goed voorbereid aan het seizoen 2023/20224 te beginnen, delen we alvast wat relevante informatie over de losse kaartverkoop voor de eerste seizoenshelft.

Tags

  • #Eredivisie

Socials

Kaartverkoop
De losse kaartverkoop van alle thuiswedstrijden in de eerste seizoenshelft start op 11 juli. Door het hoge aantal seizoenkaarthouders zal de beschikbaarheid van losse kaarten echter beperkt zijn. Geen zorgen, via Ajax Resale kun je gedurende het seizoen kaarten kopen van kaarthouders die zelf niet aanwezig kunnen zijn.

Geverifieerd account in de Ajax App
Ook dit seizoen worden wedstrijdkaarten uitsluitend als mobile tickets in de Official Ajax App verstrekt. Voor het kopen van wedstrijdtickets - ook via resale - en het bezoeken van wedstrijden dien je je daarom te registreren in de Official Ajax App en je identiteit te verifiëren met je eigen identificatiebewijs.

Hou voor meer informatie - zoals het verkoopschema - over de losse kaartverkoop de officiële Ajax-kanalen in de gaten of laat hier je gegevens achter, dan ontvang je bericht zodra de verkoop start.

Gerelateerde artikelen

Header Programma 1920

Voorlopig competitieschema bekend

De KNVB heeft woensdag het voorlopige competitieprogramma voor 2023/2024 gepresenteerd. De selectie van hoofdtrainer Maurice Steijn opent het nieuwe Eredivisie-seizoen op zaterdag 12 augustus (20:00 uur) met een thuiswedstrijd tegen Heracles. Op zondag 24 september wacht de eerste Klassieker; in de ArenA is Ajax dan vanaf 14:30 uur gastheer voor Feyenoord. Alle duels zijn nog onder voorbehoud van wijzigingen.

Tags

  • #Eredivisie

Socials

Tahirovic Uitshirt1920

Tahirović: 'Een heel grote stap in mijn carrière'

Benjamin Tahirović is Ajacied. De middenvelder signeerde woensdag een vijfjarige verbintenis in de Johan Cruijff ArenA. De twintigjarige controleur toonde zich gelukkig na de afronding van zijn transfer. Tahirović is ambitieus en wil zichzelf verder ontwikkelen. Maar de geboren Zweed staat ook te popelen om te schitteren voor de Ajax-fans.

Tags

  • #Tahirović

Socials

Klaassen 1920

Ajax oefent tegen Borussia Dortmund

Ajax speelt op zondag 6 augustus een oefenduel met Borussia Dortmund. Het treffen met de Duitsers is onderdeel van de voorbereiding op het seizoen 2023/2024. De wedstrijd in Duitsland begint om 17:00 uur.

Tags

  • #PreSeason

Socials