In beeld | Voorbereiding nieuwe seizoen begonnen

Header 1920 Aankomst
Header 1920 Aankomst

De Ajacieden zijn terug op sportcomplex de Toekomst. Na de zomerstop meldden de eerste Ajax-spelers zich donderdagochtend in Amsterdam voor verschillende testen. De voorbereiding op het seizoen 2023/2024 is begonnen.

Tags

  • #PreSeason

Socials

De spelers druppelden één voor één binnen, maakten een praatje en bereidden zich vervolgens voor op de eerste inspanningen van het seizoen. Na een check bij de dokter werden de Ajacieden getest op onder meer de onderdelen kracht, uithoudingsvermogen en snelheid. Gehuld in het nieuwe trainingstenue werkten de spelers zich in het zweet. 

Nieuweling Branco van den Boomen was terug op voor hem bekend terrein en ook enkele teruggekeerde huurlingen zoals Jay Gorter, Anass Salah-Eddine en Kik Pierie waren erbij tijdens de start van het nieuwe seizoen.

 

De internationals genieten van hun vakantie of zijn zelfs nog op pad met het nationale team. Zij sluiten later aan bij de groep van Maurice Steijn.

Gerelateerde artikelen

Header Programma 1920

Voorlopig competitieschema bekend

De KNVB heeft woensdag het voorlopige competitieprogramma voor 2023/2024 gepresenteerd. De selectie van hoofdtrainer Maurice Steijn opent het nieuwe Eredivisie-seizoen op zaterdag 12 augustus (20:00 uur) met een thuiswedstrijd tegen Heracles. Op zondag 24 september wacht de eerste Klassieker; in de ArenA is Ajax dan vanaf 14:30 uur gastheer voor Feyenoord. Alle duels zijn nog onder voorbehoud van wijzigingen.

Tags

  • #Eredivisie

Socials

TK Adidas 1280

Ajax in zomer op trainingskamp naar Duitsland

Ajax bereidt zich in Duitsland voor op het seizoen 2023/2024. Van maandag 24 t/m zaterdag 29 juli 2023 is de gehele Ajax-selectie te gast in Herzogenaurach op de adidas World of Sports campus.

Tags

  • #adidas
  • #PreSeason

Socials

Klaassen 1920

Ajax oefent tegen Borussia Dortmund

Ajax speelt op zondag 6 augustus een oefenduel met Borussia Dortmund. Het treffen met de Duitsers is onderdeel van de voorbereiding op het seizoen 2023/2024. De wedstrijd in Duitsland begint om 17:00 uur.

Tags

  • #PreSeason

Socials