Ajax brengt bijzondere Bob Marley-single uit

Marley1920
Marley1920

Ajax heeft een speciale single uitgebracht van het Bob Marley-nummer 'Three Little Birds'. De limited edition in de vorm van een vinyl single is vanaf woensdag verkrijgbaar in de Ajax-webshop.

Tags

  • #Marley

Socials

De connectie tussen Ajax, de Ajax-supporters en Bob Marley is al jaren zichtbaar en hoorbaar in het stadion dankzij de song 'Three Little Birds'. Nu is er een single uitgebracht waarbij deze connectie op een bijzondere manier samenkomt. Op de ene kant van de vinyl single is de originele song te horen. Op de andere kant wordt het nummer gezongen door de Ajax-supporters.

Overhandiging
Onlangs waren het voetbalelftal van de Jamaicaanse vrouwenploeg én de dochter van Bob Marley, Cedella Marley, te gast in de Johan Cruijff ArenA. Zij kregen een uitgebreide stadiontour die werd afgesloten met de overhandiging van de symbolische eerste single aan Cedella Marley.

Bestel hier

De voetbalsters uit het Caribisch gebied verbleven in Amsterdam om zich optimaal voor te bereiden op het WK vrouwenvoetbal dat vanaf donderdag 20 juli van start gaat in Australië en Nieuw-Zeeland. Het trainingskamp in Nederland was mede georganiseerd door adidas, vanwege hun recente partnerschap met de Jamaicaanse federatie.

Gerelateerde artikelen

Eerste Training 1920

In beeld | Ook Ajax Vrouwen zijn weer begonnen

In navolging van Ajax 1 en Jong Ajax zijn ook de Ajax Vrouwen maandag begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De selectie van trainer Suzanne Bakker verzamelde op sportcomplex de Toekomst, trainde op het bijveld van de Johan Cruijff ArenA en besloot de eerste werkdag in de gym. De regerend landskampioen in de Azerion Vrouwen Eredivisie mikt op titelprolongatie.

Tags

  • #PreSeason
  • #AjaxVrouwen

Socials

Stadion 1920

Informatie over losse kaartverkoop Eredivisie

Op dinsdag 11 juli start de kaartverkoop van alle thuiswedstrijden uit de eerste seizoenshelft, waaronder die tegen AZ, Feyenoord en Heracles. Door het hoge aantal seizoenkaarthouders zal de beschikbaarheid echter beperkt zijn.

Tags

  • #2023/2024

Socials

Gastgezin Thumb 880

Gastgezin trots op Ajacieden: 'Je bent blij als ze weer binnenkomen'

We nemen een kijkje bij het gastgezin van Janairo Concincion en Mylo van der Lans, die op een steenworp afstand van de Johan Cruijff ArenA wonen. Van der Lans en zijn gastouders vertellen over wat het precies inhoudt. "Je laat alles achter; je huis, familie, vrienden en school."

Tags

  • #Gastgezin

Socials