Ajax contracteert De Klonia en Tolhoek

Klonia En Tolhoek 1920
Klonia En Tolhoek 1920

Ajax heeft Danique Tolhoek en Daliyah de Klonia gecontracteerd. De speelsters tekenden beiden een tweejarig contract tot medio 2025. Ook behoren ze vanaf dit seizoen tot de selectie van Ajax Vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De Zeeuwse Tolhoek voetbalde voor haar komst in 2021 naar Ajax bij de jongens van JVOZ in Vlissingen. De achttienjarige aanvaller van de Ajax Vrouwen schitterde afgelopen mei nog in de kampioenswedstrijd van het Talententeam. De beloften wonnen met 6-0 van ADO Den Haag en Tolhoek scoorde drie keer.

De Klonia speelde in haar jeugd bij het Noord-Hollandse Fortuna Wormerveer. Net als Tolhoek maakte de verdediger in de zomer van 2021 de overstap naar Ajax. De achttienjarige speelster kwam ook uit voor de vertegenwoordigende nationale jeugdelftallen

Gerelateerde artikelen

Ajaxvrouwenfandag1920

Kom naar de Ajax Vrouwen Fandag

Heb jij de Ajax Vrouwen altijd al van dichtbij aan het werk willen zien? Kom dan op vrijdag 18 augustus naar sportcomplex de Toekomst voor de Ajax Vrouwen Fandag. De Ajax Vrouwen nodigen je uit om dan samen met hen het seizoen 2023/2024 in te luiden.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Bentejansen1920

Ajax contracteert Bente Jansen

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Bente Jansen over een contract voor één seizoen bij de Ajax Vrouwen. Jansen komt over van FC Twente. Haar verbintenis is 1 juli jongstleden ingegaan en loopt tot en met 30 juni 2024.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials