Ajax contracteert Dionne van der Wal

Van Der Wal 1920
Van Der Wal 1920

Ajax heeft Dionne van der Wal vastgelegd. De keeper van de Ajax Vrouwen tekent haar eerste contract tot en met 30 juni 2025.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De twintigjarige Friezin maakte vorige zomer de transfer van sc Heerenveen naar Ajax. Bij de club uit Friesland maakte ze in 2020 op zestienjarige leeftijd haar debuut in de Eredivisie Vrouwen. Voor de Ajax Vrouwen maakte ze afgelopen mei haar eerste minuten in de halve finale van de Eredivisie Cup tegen PSV.

Gerelateerde artikelen

Bentejansen1920

Ajax contracteert Bente Jansen

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Bente Jansen over een contract voor één seizoen bij de Ajax Vrouwen. Jansen komt over van FC Twente. Haar verbintenis is 1 juli jongstleden ingegaan en loopt tot en met 30 juni 2024.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Competitieprogramma Vrouwen Noordam

Voor Ajax Vrouwen begint Eredivisie in Rotterdam

De KNVB heeft donderdagmiddag het competitieprogramma van de Azerion Vrouwen Eredivisie gepubliceerd. Voorafgaand aan de competitie barst de strijd om de Super Cup los. Landskampioen Ajax Vrouwen neemt het op zaterdag 2 september om 14:00 uur op tegen bekerwinnaar FC Twente.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Header Kop 1920

Lize Kop verlaat Ajax Vrouwen

Lize Kop vertrekt na zeven seizoenen uit Amsterdam. De keeper van de Ajax Vrouwen heeft bij de club aangegeven haar lopende contract niet te willen verlengen om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Tags

  • #Kop

Socials