Kom naar de Ajax Vrouwen Fandag

Ajaxvrouwenfandag1920
Ajaxvrouwenfandag1920

Heb jij de Ajax Vrouwen altijd al van dichtbij aan het werk willen zien? Kom dan op vrijdag 18 augustus naar sportcomplex de Toekomst voor de Ajax Vrouwen Fandag. De Ajax Vrouwen nodigen je uit om dan samen met hen het seizoen 2023/2024 in te luiden.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De Ajax Vrouwen spelen op 18 augustus een oefenwedstrijd tegen het Franse Paris FC. Daarnaast stellen we de selectie en staf aan jullie voor.

Naast het hoofdveld op de Toekomst is een kidsplaza waar verschillende Ajax-activitieiten georganiseerd worden. Denk daarbij aan een voetbalstormbaan, springkussens, schotsnelheidsmeters en nog veel meer voetbalactiviteiten.

Programma
12:00 uur: opening kidsplaza
14:00 uur: start stadionprogramma
14:30 uur: aanvang wedstrijd
16:15 uur: einde wedstrijd
17:00 uur: einde event

Update
De Ajax Vrouwen Fandag is uitverkocht.

Gerelateerde artikelen

Header Kop 1920

Lize Kop verlaat Ajax Vrouwen

Lize Kop vertrekt na zeven seizoenen uit Amsterdam. De keeper van de Ajax Vrouwen heeft bij de club aangegeven haar lopende contract niet te willen verlengen om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Tags

  • #Kop

Socials

Header 1920 Kop

Kop | Ajacied vanaf eerste dag

Het tijdperk Lize Kop bij de Ajax Vrouwen zit er na zeven seizoenen op. In haar eerste seizoen won ze de titel en ze sloot af met het kampioenschap. De keeper ontwikkelde zich tot een uitstekende sluitpost en kan terugkijken op een geweldige periode in Amsterdam.

Tags

  • #Kop

Socials

Eerste Training 1920

In beeld | Ook Ajax Vrouwen zijn weer begonnen

In navolging van Ajax 1 en Jong Ajax zijn ook de Ajax Vrouwen maandag begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De selectie van trainer Suzanne Bakker verzamelde op sportcomplex de Toekomst, trainde op het bijveld van de Johan Cruijff ArenA en besloot de eerste werkdag in de gym. De regerend landskampioen in de Azerion Vrouwen Eredivisie mikt op titelprolongatie.

Tags

  • #PreSeason
  • #AjaxVrouwen

Socials