Ajax contracteert jeugdspelers Agougil en Vos

Agougil1280
Agougil1280

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Silvano Vos en Oualid Agougil over hun eerste contract. De twee jeugdspelers zetten hun handtekening onder een verbintenis met de club.

Tags

  • #Agougil
  • #Vos

Socials

Vos werd op 16 maart 2005 geboren in Amsterdam. De vijftienjarige middenvelder doorliep de jeugdopleiding van Ajax en komt momenteel uit voor Ajax O17. Zijn verbintenis loopt van 1 juli tot en met 30 juni 2024.

Agougil (Breda, 7 augustus 2005) tekende een contract dat ingaat op 1 september 2021 en loopt tot medio 2024. Hij verruilde in de zomer van 2019 de jeugdopleiding van NAC voor die van Ajax. De centrale verdediger behoort tot de selectie van Ajax O17.

Gerelateerde artikelen

Hlynsson1

Contractondertekeningen drietal jeugdspelers

Drie jeugdspelers hebben vandaag hun handtekening gezet onder een nieuw contract bij Ajax. Kristian Hlynsson verlengt zijn bestaande overeenkomst, voor Rico Speksnijder en Yoram Boerhout betreft het hun eerste profcontract bij Ajax.

Tags

  • #Hlynsson
  • #Speksnijder
  • #Boerhout

Socials

2018 12 20 Said Ouaali 007

Ouaali: 'Willen jeugdspelers omringen met specialisten'

Hoofd jeugdopleiding Saïd Ouaali heeft de taak om de jeugdopleiding van Ajax ook tijdens de coronacrisis op koers te houden. Bijdragen van supporters via de VriendenLoterij helpen daarbij; vooral op mentaal en sociaal-emotioneel vlak. "Wij beseffen dat die steun meer dan welkom is om op de Toekomst door te kunnen blijven pakken."

Tags

  • #VriendenLoterij
  • #Ouaali

Socials

Lootschool1

Ajax en Calandlyceum openen VO-school voor jeugdspelers op de Toekomst

Ajax, Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Progresso (SOVOP) en de gemeente Ouder-Amstel hebben woensdag officieel ‘De Toekomst’ geopend, een VO-school voor jeugdvoetballers van Ajax op sportcomplex de Toekomst. De school is het resultaat van de jarenlange samenwerking tussen Ajax en het Calandlyceum, dat onder SOVOP valt, en wordt een officiële nevenvestiging van de middelbare school in Amsterdam-West.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials