Contractondertekeningen drietal jeugdspelers

Hlynsson1
Hlynsson1

Drie jeugdspelers hebben vandaag hun handtekening gezet onder een nieuw contract bij Ajax. Kristian Hlynsson verlengt zijn bestaande overeenkomst, voor Rico Speksnijder en Yoram Boerhout betreft het hun eerste profcontract bij Ajax.

Tags

  • #Hlynsson
  • #Speksnijder
  • #Boerhout

Socials

Ajax en Hlynsson (Odense, Denemarken, 23 januari 2004) hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2022. De nieuwe verbintenis van de middenvelder loopt tot en met 30 juni 2023.

De IJslands jeugdinternational kwam in januari 2020 over van Breidablik en maakte op 7 december 2020 zijn debuut in het betaalde voetbal tijdens de wedstrijd Jong Ajax – FC Eindhoven (1-1). Tot nu toe kwam hij twee keer in actie voor de beloften. Hlynsson trainde ook al met het eerste mee.

Speksnijder werd op 23 februari 2005 geboren in Gouda en tekende een contract dat op 1 juli 2021 ingaat en loopt tot en met 30 juni 2024. De zestienjarige aanvallende middenvelder speelt sinds 2019 in de jeugdopleiding van Ajax en behoort momenteel tot de selectie van Ajax O16.

Boerhout (Lelystad, 5 april 2005) zette een handtekening onder een contract dat hem van 1 juli 2021 tot en met 30 juni 2024 aan Ajax bindt. De spits komt met ingang van het nieuwe seizoen over van sc Heerenveen en wordt toegevoegd aan de selectie van Ajax O18.

Tags

  • #Hlynsson
  • #Speksnijder
  • #Boerhout

Socials

Gerelateerde artikelen

2018 12 20 Said Ouaali 007

Ouaali: 'Willen jeugdspelers omringen met specialisten'

Hoofd jeugdopleiding Saïd Ouaali heeft de taak om de jeugdopleiding van Ajax ook tijdens de coronacrisis op koers te houden. Bijdragen van supporters via de VriendenLoterij helpen daarbij; vooral op mentaal en sociaal-emotioneel vlak. "Wij beseffen dat die steun meer dan welkom is om op de Toekomst door te kunnen blijven pakken."

Tags

  • #VriendenLoterij
  • #Ouaali

Socials

Lootschool1

Ajax en Calandlyceum openen VO-school voor jeugdspelers op de Toekomst

Ajax, Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Progresso (SOVOP) en de gemeente Ouder-Amstel hebben woensdag officieel ‘De Toekomst’ geopend, een VO-school voor jeugdvoetballers van Ajax op sportcomplex de Toekomst. De school is het resultaat van de jarenlange samenwerking tussen Ajax en het Calandlyceum, dat onder SOVOP valt, en wordt een officiële nevenvestiging van de middelbare school in Amsterdam-West.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials

Hlynsson

Hlynsson helpt Ajax O18 langs ADO Den Haag

Kristian Hlynsson heeft zaterdagmiddag voor Ajax O18 een hoofdrol opgeëist in de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag. Op sportpark de Toekomst won de ploeg van John Heitinga met 2-1. De IJslander maakte de beide Amsterdamse goals.

Tags

  • #AjaxO18

Socials