Ajax en adidas introduceren thuistenue van de Ajax Vrouwen voor het seizoen 2021/2022

Pelovashirt
Pelovashirt

Speciaal voor de Ajax Vrouwen heeft adidas een tricot met een vrouwelijke getailleerde fit ontworpen. Dit nieuwe thuisshirt voor seizoen 2021/2022 is ook voor fans te koop inclusief opdruk van hoofdsponsor ABN AMRO.

Tags

  • #2021/2022

Socials

In wat na zo’n onwerkelijk seizoen een passend eerbetoon aan fans is, zal dit historische logo tijdens seizoen 2021/2022 eenmalig op het thuistenue te zien zijn. Dit logo bevat geen kampioenssterren, zoals dat vroeger ook niet het geval was. De drie sterren zijn wel te zien als nekdetail, met subtiel daarin de drie Andreaskruisen verwerkt.

Klassiek ontwerp
Naast het historische logo is ook eenmalig de kleur rood aangepast en de rode baan smaller gemaakt, om de directe verwijzing naar shirts uit het verleden van Ajax te voltooien. Net als bij sommige eerdere shirts, is het Ajax-logo deels op de rode baan en deels op de witte baan geplaatst.

In de nek van het shirt, aan de binnenkant, is het huidige Ajax-logo inclusief drie sterren te zien

Geen spelersnamen in nationale wedstrijden
Passend bij het klassieke thema zal er tijdens nationale wedstrijden enkel met rugnummer gespeeld worden, niet met spelersnaam.

Maten
Het shirt is getailleerd en loopt aan de onderzijde rond af en is verkrijgbaar in de maten XS tot en met 2XL.

Het is niet mogelijk om het Ajax Vrouwen shirt in een juniormaat te bestellen. De maat xs valt echter klein en is vergelijkbaar met juniormaat 176 van het reguliere Ajax-shirt.  

Direct online verkrijgbaar
Het thuistenue is per direct te bestellen in de webshop van Ajax. Het tenue is per direct ook te koop in Official Ajax Fanshops in de ArenA, Kalverstraat en Bataviastad.

Tags

  • #2021/2022

Socials

Gerelateerde artikelen

Kudus1280

Ajax en adidas presenteren thuistenue 2021/2022: oude logo terug

In een Johan Cruijff ArenA met nagenoeg een seizoen lang geen publiek, was het ‘oude logo’ een schaarse getuige van de thuiswedstrijden van Ajax. Het indrukwekkende door fans gecreëerde doek was week in, week uit te zien achter de goal, in het vak dat normaal gesproken tijdens wedstrijden als kloppend hart van een kolkende Johan Cruijff ArenA fungeert.

Tags

  • #2021/2022

Socials

Fanshop13

Fanshops zijn open: nieuwe thuistenue valt in de smaak!

Het nieuwe thuistenue van Ajax voor komend seizoen (2021/2022) is bekend. Het is een fraaie ode aan het verleden. Op het nieuwe thuisshirt voor de aankomende voetbaljaargang komt de geschiedenis tot leven.

Tags

  • #2021/2022

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl