Ajax en Adyen openen Pop-up Store in Amsterdam

Ajaxshopheader 1420
Ajaxshopheader 1420

Op zaterdag 6 mei opent Ajax in samenwerking met financieel technologie-platform Adyen een Pop-up Store op het Rokin in Amsterdam. Op deze locatie worden de nieuwste collecties verkocht, zoals de nieuwste Originals-line. Ook het uitshirt voor volgend seizoen zal na de lancering hier worden verkocht.

Tags

  • #Adyen

Socials

Ajax en Adyen werken samen om de fanshop van de toekomst te creëren, waar technologie wordt ingezet om de betaalervaring voor klanten te optimaliseren. Uniek in deze Pop-up Store is dat deze volledig cashless is. Klanten kunnen dankzij mobiele betaalterminals overal in de winkel betalen, zonder in de rij te hoeven staan bij de kassa. Na de test in de Store op het Rokin hoopt Ajax deze technologie in alle fanshops te gaan gebruiken.

De Pop-up Store is gelegen op het Rokin 21 in Amsterdam en is geopend van zaterdag 6 mei 2023 tot en met zondag 25 juni 2023. Tijdens de opening is er een speciale actie. Bij iedere aankoop boven de € 50 krijg je een gratis Ajax-bal ter waarde van € 19,95 cadeau. De actie loopt zolang de voorraad strekt. Onze fotograaf ging alvast langs in de shop, die vol hangt met Ajax-artikelen.

Gerelateerde artikelen

Adidas Trilogie 1920

Ajax en adidas Originals vieren 50e verjaardag Europa Cup-trilogie jaren '70

Om de 50ste verjaardag van de drie achtereenvolgende Europa Cup I-overwinningen in 1971, 1972 en 1973 te vieren, presenteren adidas en Ajax met trots een op de jaren '70 geïnspireerde adidas Originals-collectie. De internationale opmars van het legendarische Ajax team uit de jaren ’70 werd gekenmerkt door een revolutionaire speelstijl, een speelstijl die vijftig jaar na dato nog steeds bepalend is.

Tags

  • #adidas

Socials

90 Lijn Header

Jaren '90 herleven in adidas Icons-collectie

Adidas introduceert woensdag wereldwijd de nieuwe Football Icons-collectie. Ajax maakt trots onderdeel uit van deze 'throwback replica collection', naast clubs als Arsenal, Bayern München, Juventus, Manchester United en Real Madrid. De collectie is geïnspireerd op de karakteristieke kleding uit de jaren '90 en de 'adidas Equipment'-lijn en design van voetbalshirts uit de jaren '90 in het bijzonder.

Tags

  • #adidas

Socials