Ajax en Coinmerce gaan partnership aan

Coinmerce Ajax Header 2
Coinmerce Ajax Header 2

Ajax en Coinmerce zijn een partnership-overeenkomst aangegaan. Cryptoplatform Coinmerce verbindt zich tot en met 2027 als Official Partner aan Ajax. Coinmerce is een geregistreerd cryptoplatform bij De Nederlandsche Bank en heeft het grootste investeringsaanbod van Europese crypto brokers. Coinmerce zet zich in om crypto toegankelijker te maken voor iedereen, het partnership met Ajax gaat daarbij ondersteunen.

Tags

  • #Coinmerce

Socials

Cas Biesta, Commercieel Directeur a.i. bij AFC Ajax: "Coinmerce is een van de grootste crypto brokers van Nederland. We gaan ze helpen om hun merkbekendheid verder te vergroten in Nederland. En ze helpen bij hun ambitie om ook in de rest van Europa een leidende positie te verwerven."

Jaap de Bruijn, CEO van Coinmerce: "Steeds meer mensen hebben interesse in crypto; ook sportliefhebbers. Dat zagen we al bij onze samenwerking met Team Visma-Lease a Bike. We zetten nu met trots de stap naar voetbal en Ajax. Het is belangrijk dat meer mensen inzicht krijgen in hoe zij hun geld toekomst kunnen geven. Wij maken geïnteresseerde fans op een verantwoorde manier wegwijs op het gebied van veilig beleggen in crypto."

Gerelateerde artikelen

Ajax Curaçao

Ajax en Curaçao verlengen partnership tot en met 2027

Ajax en de Curaçao Tourist Board hebben de samenwerking verlengd. Curaçao is sinds januari 2020 de mouwpartner van Ajax, en blijft dit tot januari 2025. De samenwerking als Official Partner is tot en met 2027 verlengd.

Tags

  • #Curaçao

Socials

Hoofdfotomunro

Ajax en Atelier Munro gaan partnership-overeenkomst aan

Ajax en Atelier Munro hebben een partnership-overeenkomst ondertekend. Het van origine Amsterdamse bedrijf is vanaf komend seizoen tot en met minimaal 2027 Official Formal Wear Supplier. Bestuurders en medewerkers van Ajax worden door Atelier Munro gekleed, de mannen- en vrouwenteams van Ajax zullen bij bepaalde officiële gelegenheden en een selectief aantal wedstrijden de pakken en formal wear van Atelier Munro dragen.

Tags

  • #AtelierMunro

Socials

Olympia Hoofdfoto 1920

Olympia nieuwe hoofd- en shirtsponsor van Ajax-jeugd

Ajax en Olympia hebben een partnershipsovereenkomst getekend. Uitzendorganisatie Olympia is vanaf komend seizoen tot en met minimaal 2027 Official Partner van Ajax en hoofd- en shirtsponsor van de Ajax-jeugd.

Tags

  • #Olympia

Socials