FIFA 21 GIVEAWAY | 'Ik denk dat Klaas Jan en Maarten het slechtst zijn'

David the Host was op sportcomplex de Toekomst om spelers van Ajax te voorzien van hun eigen exemplaar van het razend populaire spel FIFA. De officiële release van FIFA 21 is 6 oktober, maar de selectie kan vanaf nu al beginnen met spelen.

Tags

  • #eSports

Socials

Tags

  • #eSports

Socials

Gerelateerde artikelen

Visual 3

FIFA 21 Limited Ajax-Edition nu exclusief verkrijgbaar!

Na het lanceren van 3 Ajax-edities volgt opnieuw een speciale editie voor FIFA21. Met een steelbook cover, verschillende varianten en allerlei pre-order bonussen ben jij optimaal voorbereid op het nieuwe seizoen. Zowel de Standard Edition als de Champions Edition kan nu besteld worden in de voorverkoop via Ajaxshop.nl. De Limited Ajax Edition is beschikbaar voor ieder platform (Playstation, XBOX, Nintendo Switch en PC).

Tags

  • #FIFA21
  • #AjaxEdition

Socials

HEADER TJARDO

Tjardo Paliama wint FIFA-contract bij Ajax: 'Altijd al Ajacied geweest'

De 18-jarige Tjardo Paliama heeft zich gekroond tot de winnaar van de Ziggo eBattle. De eSporter nam vorig jaar ook al deel aan het toernooi en was toen zeer dichtbij de eindzege. Toch lukte het hem destijds niet om te winnen. Een jaar later is alles anders: de inwoner van Almere was deze keer wél te sterk voor zijn concurrenten. Zodoende sleepte de gamer een jaarcontract bij Ajax als eSporter in de wacht.

Tags

  • #eBattle

Socials

CL Bal (1)

Ajax opent UCL met thuisduel tegen Liverpool

Ajax opent groep D van de UEFA Champions League met een thuiswedstrijd tegen Liverpool. Het treffen met de Engelsen staat gepland voor woensdag 21 oktober. De aftrap in de Johan Cruijff ArenA is om 21:00 uur.

Tags

  • #UCL

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl