Ajax en FC Utrecht bereiken akkoord over Victor Jensen

Victor Jensen 1280
Victor Jensen 1280

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Victor Jensen en FC Utrecht over de directe transfer van de aanvallende middenvelder naar de Eredivisieclub. Het contract van Jensen bij Ajax liep nog tot en met 30 juni 2024.

Tags

  • #Jensen

Socials

Jensen werd op 8 februari 2000 geboren in Hvidovre, Denemarken. De speler kwam in 2017 van het Deense FC Kopenhagen naar de jeugdopleiding van Ajax. Op 12 december 2020 maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax tijdens het thuisduel met PEC Zwolle (4-0). In totaal kwam hij vier keer in actie voor het eerste elftal. Daarnaast speelde hij zestig wedstrijden voor Jong Ajax, waarin hij veertien keer scoorde.

In de tweede helft van het seizoen 2020/2021 kwam Jensen op huurbasis uit voor FC Nordsjaelland. Sinds maart vorig jaar werd de Deen verhuurd aan de Noorse club Rosenborg BK, deze verhuur liep af op 31 december.

Tags

  • #Jensen

Socials

Gerelateerde artikelen

Taylorjensenajapec

Taylor en Jensen debuteren: 'Mooi moment voor ons'

De tweede helft van Ajax - PEC Zwolle kreeg een bijzonder tintje door het debuut van twee Ajacieden. Kenneth Taylor en Victor Jensen kijken met trots terug op hun eerste minuten als speler in Ajax 1.

Tags

  • #AJAPEC

Socials

Siem De Jo 1280

Top 10 Goals | Siem de Jong

Jarige de Jong. Siem de Jong viert op 28 januari 2023 zijn 34e verjaardag. De oud-Ajacied werd vier keer op rij kampioen met de Amsterdammers en veroverde één KNVB Beker. Ter ere van zijn geboortedag hebben wij tien goals op een rij gezet.

Tags

  • #Top10Goals

Socials