Ajax en FK Bodø/Glimt bereiken akkoord over Jeppe Kjær

Jeppe Kjaer 1280
Jeppe Kjaer 1280

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Jeppe Kjær Jensen en FK Bodø/Glimt over de directe transfer van de achttienjarige aanvaller naar de Noorse club. Het contract van Kjær liep bij Ajax nog tot en met 30 juni 2023

Tags

  • #KjærJensen

Socials

Kjær werd op 1 maart 2004 geboren in Horsens, Denemarken en kwam in de zomer van 2020 over vanuit het Deense AC Horsens naar de jeugdopleiding van Ajax. In de zomer van 2022 werd de vleugelaanvaller officieel toegevoegd aan de selectie van Jong Ajax, waar hij op 31 oktober zijn debuut in het betaalde voetbal maakte tijdens de wedstrijd Jong Ajax - Willem II (1-2). In totaal speelde de Deen twee wedstrijden voor de beloften.

Gerelateerde artikelen

Kjaermettammer

Kjær: 'Ik ben er zo trots op dat ik hier nu ben'

Ajax heeft Jeppe Kjær Jensen overgenomen van AC Horsens. De 16-jarige Deen sluit aan bij Ajax O18. In de Deense competitie heeft Kjær al zijn debuut gemaakt en ook al gescoord. Hij is hiermee de jongste doelpuntenmaker ooit in de Deense profcompetitie.

Tags

  • #KjærJensen

Socials

Heitinga Hoofdfoto Highlights 1280

Samenvatting Jong Ajax - Willem II

Jong Ajax heeft in eigen huis niet kunnen winnen van Willem II in de Keuken Kampioen Divisie. Via Sontje Hansen kwamen de beloften in de eerste helft nog wel op voorsprong. De Tilburgers stelden in de tweede helft orde op zaken. Een kwartier voor tijd maakte Lucas Woudenberg de winnende treffer voor de bezoekers: 1-2.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Kjaer

Ajax contracteert  Jeppe Kjær Jensen

Ajax heeft Jeppe Kjær Jensen gecontracteerd. De 16-jarige Deense jeugdspeler tekende een contract dat ingaat op 7 september 2020 en loopt tot en met 30 juni 2023. De overstap van Kjær Jensen is onder voorbehoud van enkele formaliteiten.

Tags

  • #KjærJensen

Socials