Ajax en Lavazza verlengen en intensiveren partnership

Lavazza 1420 Header
Lavazza 1420 Header

Het Italiaanse koffiemerk Lavazza en Ajax hebben de bestaande samenwerking verlengd en geïntensiveerd. Lavazza was sinds 2017 Official Supplier van Ajax en is nu tot en met 2027 Official Sponsor. De koffie van het 127-jaar oude familiebedrijf Lavazza wordt geschonken op zowel sportpark De Toekomst als voor relaties en medewerkers in de Johan Cruijff ArenA en bij events.

Tags

  • #Lavazza

Socials

De samenwerking met horecaleverancier VHC Jongens, al sinds 2009 verbonden aan Ajax, blijft essentieel onderdeel van het partnership met Lavazza.

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax: "Het is mooi om te zien dat onze samenwerking is verlengd en blijft groeien. We zullen Lavazza vanaf komend seizoen ook vaker terug gaan zien, onder andere op onze backdrop en in content. Bovendien zijn we erg blij dat we de uitstekende koffie van Lavazza kunnen blijven drinken en schenken."

Maayk de Poorter, algemeen directeur van Lavazza Nederland / Bluespresso BV: "We hebben de afgelopen vijf jaar, samen met VHC Jongens, met veel plezier de cultuur van authentieke Italiaanse koffie onder de aandacht gebracht bij en via Ajax. Ajax is inmiddels Europees gezien enorm gegroeid en sluit in ons Lavazza-portfolio naadloos aan bij clubs als Juventus en Liverpool. We hebben dan ook met veel trots en vertrouwen onze samenwerking verlengd en geïntensiveerd."

Gerelateerde artikelen

Veronica 1280

Ajax en Radio Veronica verlengen samenwerking

Ajax en Radio Veronica hebben hun mediapartnership verlengd. Radio Veronica is al sinds 2009 verbonden aan Ajax en met deze verlengde overeenkomst blijft Radio Veronica tot 2025 Official Media Partner van Ajax. Naast de samenwerking met Radio Veronica blijft Ajax ook samenwerken met onder andere JUKE en andere (online) radio- en themastations van Talpa Radio.

Tags

  • #Veronica

Socials

Azerion Header 880

Ajax Esports en Azerion verlengen samenwerking

Azerion en Ajax hebben een nieuwe overeenkomst ondertekend. Azerion is reeds partner van Ajax Esports, deze samenwerking is verlengd tot 2024. In Azerion heeft Ajax sinds 2019 een gerenommeerde partner in de wereld van gaming. Naast dat Azerion en Ajax elkaar versterken in het nastreven van hun ambities, zet Azerion de hospitality-rechten bij Ajax in voor relatiedoeleinden.

Tags

  • #Azerion

Socials

Still O15

Special | Winnen of leren: op reis met Ajax O15

Deze mini-documentaire biedt een uniek inkijkje tijdens een internationaal toernooi van een jeugdelftal van Ajax. We reisden mee met Ajax O15 naar het prestigieuze Marveldtoernooi in Groenlo. Aan de hand van interviews, kleedkamerbeelden, alternatieve wedstrijdbeelden en emoties na afloop wordt er een bijzonder inkijkje gegeven in de beleving van dit toernooi.

Tags

  • #AjaxO15

Socials