Ajax verrast Esporters met gigantische muurschildering in Rio de Janeiro

Muurschilderingrio1920
Muurschilderingrio1920

In aanloop naar het wereldkampioenschap FIFA 23 heeft Ajax hun Braziliaanse Esporters verrast met een muurschildering in Rio de Janeiro. Pedro Henrique Chaves en Paulo Resende nemen deel aan het FIFA eClub World Cup 2023, waar ze proberen namens Ajax de wereldtitel binnen te slepen. De beste Esports clubs in FIFA 23 nemen het in dit toernooi tegen elkaar op.

Tags

  • #Esports

Socials

Op de muurschildering staan de twee Esporters afgebeeld. Beide jongens creƫerden de liefde voor het spel op straat, waar ze net als duizenden andere Braziliaanse jongeren begonnen met voetballen. Op straat en het veld spelen ze nog steeds, op het digitale speelveld behoren ze tot de beste spelers van de wereld.

Op de muur staat: 'Play the streets, rule the world', met een doeltje dat gebruikt kan worden. Ajax Esports streeft altijd naar de juiste balans van voetballen op het digitale speelveld en voetballen op de velden en op straat.

Paulo Henrique Chaves: "Voor mij is dit onwijs bijzonder. Van kinds af aan woon ik in Rio de Janeiro. In deze straten voetbalde ik vroeger en voetballen mijn neefjes en nichtjes nu. Ik ben trots dat we samen met Ajax dit soort dingen kunnen bewerkstelligen. Dat ik Ajax mag vertegenwoordigen op de eClub World Cup is voor mij een grote overwinning."

Pedro Resende: "Mijzelf op deze manier terugzien maakt mij emotioneel. Ik heb gedroomd om voor Ajax uit te komen. Dat het nu zover is en dat we dit soort dingen met elkaar kunnen doen, maakt dat het nog mooier is dan het was. Ik ben erg trots om de kleuren van mijn club te dragen en blij dat we dat straks op het hoogste podium kunnen doen."

Gerelateerde artikelen

Ajax Esports X Mediamarkt 1280

MediaMarkt official Ajax Esports partner

MediaMarkt en Ajax hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. MediaMarkt is het komende Esports-seizoen Official Ajax Esports Partner. MediaMarkt gaat op diverse manieren bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Ajax Esports. Ajax gaat MediaMarkt helpen in hun ambitie om dé plek te worden en blijven voor alles wat gamers nodig hebben.

Tags

  • #Esports

Socials

JBL Samenwerking 1920X1080

JBL official Ajax Esports partner

Ajax en JBL hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. JBL is met de gaming productlijn JBL Quantum het komende Esports-seizoen Official Ajax Esports audio partner. De Ajax Esporters zullen de JBL Quantum headsets dragen tijdens hun wedstrijden en trainingen.

Tags

  • #JBL
  • #Esports

Socials