JBL official Ajax Esports partner

JBL Samenwerking 1920X1080
JBL Samenwerking 1920X1080

Ajax en JBL hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. JBL is met de gaming productlijn JBL Quantum het komende Esports-seizoen Official Ajax Esports audio partner. De Ajax Esporters zullen de JBL Quantum headsets dragen tijdens hun wedstrijden en trainingen.

Tags

  • #JBL
  • #Esports

Socials

Menno Geelen, commercieel directeur Ajax: "JBL en Ajax zijn twee aansprekende namen en een logische fit. We gaan hun gaming producten onder de aandacht brengen bij onze nog steeds groeiende groep Ajax Esports-volgers. Via onze Esporters kunnen we ook de voordelen van producten zoals de JBL Quantum headset laten zien."

Rez Kazzaz, sr marketing manager Benelux JBL vult aan: "We zijn er trots op dat we met zo'n talentvol Esports-team als Ajax gaan samenwerken. Ruim drie jaar geleden hebben we onze eerste gaming headsets op de markt gebracht, dit partnership is belangrijk voor ons om meer zichtbaarheid te genereren voor die producten."

Gerelateerde artikelen

Ajax Esports X Mediamarkt 1280

MediaMarkt official Ajax Esports partner

MediaMarkt en Ajax hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. MediaMarkt is het komende Esports-seizoen Official Ajax Esports Partner. MediaMarkt gaat op diverse manieren bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Ajax Esports. Ajax gaat MediaMarkt helpen in hun ambitie om dé plek te worden en blijven voor alles wat gamers nodig hebben.

Tags

  • #Esports

Socials

Unibet 1280

Unibet nieuwe Official Partner Ajax

Ajax heeft een meerjarige overeenkomst getekend met Unibet, aanbieder van online sportweddenschappen. Unibet is per direct onderdeel van de partnergroep van Ajax. De samenwerking volgt nadat Unibet op 8 juni 2022 een vergunning heeft gekregen voor het aanbieden van online kansspelen in Nederland. Naast een commercieel partnership gaan Ajax en Unibet zich inzetten voor maatschappelijke projecten onder meer op het vlak van preventie van matchfixing, mentale gezondheid en verantwoord spelen.

Tags

  • #Unibet

Socials

Def Tekenfoto Flink 880

Flitsbezorger Flink nieuwe official partner Ajax

De snelst groeiende boodschappen-bezorgservice Flink en Ajax hebben een meerjarige overeenkomst getekend. Flink is per direct onderdeel van de partnergroep van Ajax. Flink heeft de Official Partner-status en maakt zich daarnaast kenbaar als Official Grocery Delivery Partner en Official Meal Delivery Partner.

Tags

  • #Business

Socials