Ajax gaat niet verder met Labyad

Labyad 1420
Labyad 1420

Ajax heeft Zakaria Labyad formeel bevestigd dat zijn aflopende contract per 30 juni a.s. niet wordt verlengd. De club stuurde een vergelijkbare brief naar Maarten Stekelenburg, ter voorkoming van een automatische verlenging onder dezelfde voorwaarden. De doelman en de club gaan wel nog in gesprek met elkaar met het oog op komend seizoen.

Tags

  • #Labyad
  • #Stekelenburg

Socials

Zakaria Labyad speelt sinds de zomer van 2018 bij Ajax en kwam tot dusver 54 keer in actie tijdens een officiƫle wedstrijd voor Ajax 1. Hierin scoorde hij dertien keer.

Gerelateerde artikelen

Header Antony 1280

Interland-alert | Dit was de eerste week van de interlandperiode

In het Interland-alert houden we je op de hoogte van alle verrichtingen van de Ajacieden tijdens hun wedstrijden voor hun nationale elftal. Zo staan er diverse belangrijke WK-kwalificatiewedstrijden op het programma en worden er een aantal interessante oefenduels afgewerkt.

Tags

  • #Interlands

Socials

Timber 880

Timber haakt af bij Oranje

Jurriën Timber verlaat vrijdag het trainingskamp van het Nederlands elftal. De verdediger meldde zich maandag met lichte klachten in Zeist maar bleef in overleg met Louis van Gaal bij de groep om de start van de WK-voorbereiding mee te maken.

Tags

  • #Timber

Socials