Ajax-iconen present bij charity match tegen Liverpool

Liverpool1920
Liverpool1920

Verschillende Ajax-iconen geven acte de présence op zaterdag 23 maart bij een charity match tussen de Liverpool en Ajax Legends. Onder andere Jari Litmanen, Ronald de Boer, Simon Tahamata en Nwankwo Kanu zijn aanwezig op Anfield. Zij worden die middag gecoacht door Sjaak Swart en Danny Blind.

Tags

  • #AjaxLegends

Socials

Dit is de Ajax-selectie voor het vriendschappelijke duel met de Engelse voetbalclub:

Bij de wedstrijd op Anfield gaat de opbrengst naar de Liverpool Foundation. De missie van de Liverpool Foundation is om levens veranderende kansen te creëren voor jongeren en hun gezinnen.

In een eerder stadium trokken legendes van clubs als Celtic en Barcelona hun voetbalschoenen weer aan voor een vriendschappelijk duel op Anfield. Dat leverde uitverkochte wedstrijden op.

Houd de officiële kanalen van Ajax in de gaten voor meer informatie over de kaartverkoop.

Tags

  • #AjaxLegends

Socials

Gerelateerde artikelen

Mural Header 1920

Legends Wall in Johan Cruijff ArenA onthuld

De Johan Cruijff ArenA is sinds woensdag een heuse Ajax-eyecatcher rijker. Aan de oostkant van de tweede ring, nabij vak 419, werd de Legends Wall officieel onthuld. Op de metershoge muurschildering - ook wel mural genoemd - vereeuwigde kunstenaar en street artist George Adegite de clubiconen Piet Keizer, Marco van Basten, Patrick Kluivert en Matthijs de Ligt.

Tags

  • #Historie

Socials

STILL TAS JARI 2

Take a Seat met Litmanen | 'Eens Ajacied, altijd Ajacied'

In de serie 'Take a Seat' van Inside Ajax praten we bij met oud-Ajacieden en blikken we samen terug op hun mooiste momenten in Amsterdamse dienst. In de tweede aflevering zit Jari Litmanen in de auto bij Ajax-host Aviv Levy.

Tags

  • #Litmanen

Socials