Ajax Kids Persco: 'Wie maakt de meeste schwalbes op de training?'

De Ajax Kids Persco, georganiseerd door de Ajax Kidsclub, is een jaarlijkse terugkerend item dat bol staat van bijzondere vragen, leuke antwoorden en lachende gezichten. Deze keer schoven Jorrel Hato, Branco van den Boomen, Ar'Jany Martha en Amourricho aan.

Tags

  • #AjaxKidsClub

Socials

Bij de Ajax Kids Club Persconferentie was ook een fotograaf aanwezig. Hij liep met de kinderen mee, die ook nog een rondleiding kregen door de Johan Cruijff ArenA. We hebben een mooie selectie aan foto's voor je op een rij gezet.

Gerelateerde artikelen

Berghuisselfie1280

Ajax Kids Club Persco | 'Tja, het is jouw papegaai'

Maarten Stekelenburg, Davy Klaassen en Steven Berghuis werden onderworpen aan een heus vragenvuur tijdens de leukste persconferentie van het jaar: de Ajax Kids Club Persco. Acht jonge winnaars van een prijsvraag van de Kids Club konden alles te weten komen over hun favoriete Ajacieden. De 'journalisten' pakten hun rol goed op en vroegen flink door bij de Ajax-spelers.

Tags

  • #KidsClub

Socials

Gravenberchkidspersco

Ajax Kids Persco: 'Wie is de grootste mopperkont?'

De jaarlijkse, leukste persconferentie van het jaar. Geen journalisten in de zaal, maar kinderen! Acht jonge winnaars van de Ajax Kids Club kwamen naar de Johan Cruijff ArenA en stelden hun originele vragen aan Ryan Gravenberch, Sean Klaiber, Perr Schuurs en Kjell Scherpen.

Tags

  • #KidsClub

Socials

Kids Persco 1280

Ajax Kids Persco: 'Welke superkracht wil je hebben?'

Het was weer zover: de traditionele Ajax Kids Persco van de Ajax Kids Club. In de perszaal van de Johan Cruijff ArenA mochten de kinderen Youri Regeer, Kian Fitz-Jim, Brian Brobbey en Owen Wijndal het hemd van het lijf vragen. Het leverde heerlijke vragen én antwoorden op.

Tags

  • #KidsClub

Socials