Ajax Kids Club viert 20-jarig bestaan

Blind1280
Blind1280

De Ajax Kids Club bestaat twintig jaar. Een schitterende mijlpaal. De Kids Club vierde het jubileum de afgelopen week met een feestweek vol met prijzen.

Tags

  • #KidsClub

Socials

Vanwege het twintigjarig bestaan van de Kids Club doken we in onze archieven en zochten we de mooiste foto's van de afgelopen twee decennia. 

Misschien heb je zelf ooit weleens meegedaan - of jouw kind - aan de Kids Clinic of de Kids Tour? Het zijn van die heerlijke energieke dagen waarop kinderen lekker kunnen voetballen. Of natuurlijk op handtekeningenjacht kunnen gaan bij de eerste elftalspelers. Als lid van de Ajax Kids Club kun je meedoen aan dit soort toffe evenementen.

Een jaarlijks hoogtepunt is de persconferentie in de Johan Cruijff ArenA. Wie herinnert zich niet dat moment waarop Hakim Ziyech niet meer bijkwam van het lachen op de kinderpersconferentie? 

Wie kent hem niet? Lucky, de mascotte van de Ajax Kids Club. Bij heel veel wedstrijden en evenementen is hij de steun en toeverlaat van de kinderen. Overigens kreeg Lucky in de afgelopen jaren wel een metamorfose...

Aan de hand van je favoriete Ajax-speler een volle Johan Cruijff ArenA betreden: een herinnering voor altijd. 

Wil je zelf ook lid worden van de Ajax Kids Club? Dat kan. Klik dan hier. Daar staat alles goed uitgelegd over het aanmeldingsproces. Ook vind je daar meer informatie over de Ajax Kids Club.

Tags

  • #KidsClub

Socials

Gerelateerde artikelen

Cruijffstandbeeld

Ajax-supporters onthullen samen met Frank Rijkaard standbeeld voor Johan Cruijff

Frank Rijkaard en een afvaardiging van Ajax-supporters hebben vrijdagmiddag een standbeeld van Johan Cruijff onthuld. Het levensgrote bronzen beeld staat bij de hoofdingang van de Johan Cruijff ArenA en is ontworpen door kunstenaar Hans Jouta. Het beeldhouwwerk is tot stand gekomen door een inzamelingsactie onder supporters op initiatief van de Ajax Supporters Delegatie.

Tags

  • #JohanCruijff

Socials

Lootschool1

Ajax en Calandlyceum openen VO-school voor jeugdspelers op de Toekomst

Ajax, Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Progresso (SOVOP) en de gemeente Ouder-Amstel hebben woensdag officieel ‘De Toekomst’ geopend, een VO-school voor jeugdvoetballers van Ajax op sportcomplex de Toekomst. De school is het resultaat van de jarenlange samenwerking tussen Ajax en het Calandlyceum, dat onder SOVOP valt, en wordt een officiële nevenvestiging van de middelbare school in Amsterdam-West.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials

Key Visual AGA Launch Webvisual 880X495 (1) (1)

Ajax lanceert app voor FIFA-spelers

Ajax lanceert de Ajax Gaming Academy, een app waarmee FIFA-spelers toernooien kunnen spelen en exclusieve tutorials kunnen bekijken. In de app worden de komende maanden verschillende FIFA 21-toernooien, zoals de Ziggo Ebattles, georganiseerd. Met deze toernooien maken beginnende en ervaren spelers kans op speciale prijzen. De app is nu te downloaden in de App Store en Google Play Store.

Tags

  • #AjaxGamingAcademy

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl