BIF All Stars - Ajax Legends live te zien via de Ajax App

Deboer 1920
Deboer 1920

De Ajax Legends speelden een vriendschappelijke wedstrijd tegen de BIF All Stars, een nieuw collectief bestaande uit voetballers van Afrikaanse afkomst en daarbuiten. Het duel in het Olympisch Stadion was exclusief live te volgen in de Ajax App.

Tags

  • #AjaxLegends

Socials

Heb je de Ajax App nog niet? Download 'm nu: Ajax App.

Bij het duel, dat wordt omschreven als The Ultimate Match To Unite en georganiseerd wordt door de BIF All Stars, staan eenheid, diversiteit en de verenigde kracht van voetbal centraal.

Ajax Legends
De Ajax Legends traden aan met de volgende namen:

Keeper
: Stan Bijl
Verdedigers: Frank de Boer, Michael Reiziger, Maxwell, Sonny Silooy, Ricardo van Rhijn, Urby Emanuelson, Michel Kreek
Middenvelders: Jari Litmanen, Clarence Seedorf, Edgar Davids, Aron Winter, Wesley Sneijder, Eyong Enoh, Olaf Lindenbergh, Michael Krohn-Dehli
Aanvallers: Simon Tahamata, Shota Arveladze, Kiki Musampa, Siem de Jong, Nwankwo Kanu, Ryan Babel, Dean Gorré

BIF All Stars
Het team van de BIF All Stars bestond uit spelers als Claude Makélélé, Dida, Roque Júnior, Sol Campbell, Sulley Muntari, Eric Abidal en Christian Karembeu. Seedorf, Davids, Nwankwo Kanu en Reiziger spelen ook bij de All Stars.

Gerelateerde artikelen

Ajax Special CLEAN

Special | Ajax Legends in Liverpool

Op uitnodiging van Liverpool reisden de Ajax Legends af naar Engeland voor een duel met de legends van Liverpool op een volgepakt Anfield. Het werd een prachtige trip met een mooi weerzien tussen oud-spelers, fraaie treffers en exclusieve beelden.

Tags

  • #AjaxLegends

Socials

HL1920

Highlights Liverpool Legends – Ajax Legends

De legends teams van Ajax en Liverpool stonden zaterdagmiddag tegenover elkaar op een volgepakt Anfield. De vermakelijke benefietwedstrijd leverde maar liefst zes doelpunten op: 4-2. Treffers van Derk Boerrigter en Kiki Musampa in de eerste helft bleken niet genoeg voor de overwinning.

Tags

  • #AjaxLegends

Socials

Siem1920

Liveblog | Enerverend duel Ajax Legends

De Ajax Legends hebben zaterdagmiddag op Anfield met 4-2 verloren van Liverpool. Derk Boerrigter en Kiki Musampa maakten de Amsterdamse treffers. Lees hier alles terug over de benefietwedstrijd in Engeland.

Tags

  • #AjaxLegends

Socials