Ajax O18 met twintig spelers naar Hongarije

Header O18 1280
Header O18 1280

Frank Peereboom neemt twintig spelers mee naar Hongarije voor het duel in de tussenronde van de UEFA Youth League. Ajax O18 neemt het woensdag op tegen MTK Boedapest.

Tags

  • #UYL
  • #AjaxO18

Socials

Omdat de Ajacieden als tweede zijn geƫindigd in de groepsfase van de Youth League volgt er nu een tussenronde. De winnaar van het duel in Hongarije plaatst zich voor de achtste finale. Het duel met MTK Boedapest begint woensdag om 18:00 uur en is live te volgen op Ziggo Sport.

De lijst:
Oualid Agougil
Gerald Alders
Jaydon Banel
Yoram Boerhout
Rida Chahid
Nassef Chourak
Jan Faberski
Tristan Gooijer
Olaf Gorter
Mohamed Hamouchi
Alvaro Henry
David Kalokoh
Gabriel Misehouy
Achraf Oughcha
Paul Reverson
Timo Schreuder
Tommy Setford
Rico Speksnijder
Chahine van Bohemen
David Voute

Gerelateerde artikelen

Header Artikel Kalokoh 1280

UEFA Youth League-duel Ajax O18 live te zien op Ziggo Sport

De wedstrijd in de UEFA Youth League tussen Ajax O18 en MTK Boedapest is woensdag live te zien op Ziggo Sport. Het duel in de tussenronde van het Europese clubtoernooi voor jeugdteams is om 18:00 uur begonnen in Hongarije. De tussenstand is 0-0.

Tags

  • #UYL

Socials

HL O18 1280

Highlights Ajax O18 – PEC Zwolle | Overtuigende zege

Ajax O18 heeft zaterdag een uitstekende overwinning behaald tegen de leeftijdsgenoten van PEC Zwolle. Op de Toekomst werd het 5-1. De Amsterdamse goals kwamen van Nassef Chourak (2), Neal Viereck, David Kalokoh en Yoram Boerhout.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

Reactie O18 1280

Ajax O18 sluit 2022 af met zege: 'Groep heeft mooie ontwikkeling doorgemaakt'

Met een 1-4-zege bij De Graafschap heeft Ajax O18 het jaar 2022 afgesloten. Ondanks het mislopen van het najaarskampioenschap kijken Frank Peereboom en topscorer Yoram Boerhout met een goed gevoel naar het nieuwe jaar. "Talenten de kans geven en talenten uitdagen, dan kunnen anderen ook hun bijdrage leveren."

Tags

  • #AjaxO18

Socials