Informatie over kaartverkoop Ajax - FK Vojvodina

Kaarverkoopuel2
Kaarverkoopuel2

Ajax speelt op donderdag 25 juli in de tweede voorronde van de UEFA Europa League thuis in de Johan Cruijff ArenA tegen FK Vojvodina. Op donderdag 1 augustus vindt de return in Servië plaats. Al eerder hebben 30.000 Ajacieden zichzelf met een blinde passe-partout verzekerd van een plek bij dit thuisduel, de losse kaartverkoop van de overige kaarten start op vrijdag 21 juni.

Tags

  • #UEL

Socials

Kaarten vanaf €15
Vanaf vrijdag 21 juni 10:00 uur kunnen seizoenkaarthouders met tien procent korting in totaal vier kaarten per seizoenkaart bestellen. Het aantal reeds gekochte blinde passe-partouts telt ook mee in het totaal aantal kaarten. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €15, er is voor deze wedstrijd geen eigen plek reservering. Vanaf dinsdag 25 juni 10:00 uur kunnen leden van Supportersvereniging Ajax in totaal vier kaarten per lidmaatschap bestellen.

F-Side
Seizoenkaarthouders van de F-Side – zonder blinde passe-partout - kunnen vanaf vrijdag 21 juni 10:00 uur met tien procent korting één kaart voor hun vakken bestellen.
 
Mindervaliden
Mindervalide seizoenkaarthouders – zonder blinde passe-partout - kunnen vanaf zaterdag 22 juni 10:00 uur een setje kaarten bestellen, vanaf woensdag 26 juni 14:00 uur is dit mogelijk voor mindervalide Club Card houders.

Kaartverkoop uitduel
Meer informatie over de kaartverkoop van het uitduel volgt via de officiële kanalen. 

Gerelateerde artikelen

Loting EL 1920

Ajax loot FK Vojvodina in tweede voorronde UEFA Europa League

Ajax treft FK Vojvodina in de tweede voorronde van de UEFA Europa League. Dat wees de loting in het Zwitserse Nyon woensdagmiddag uit. Ajax speelt eerst een thuiswedstrijd op donderdag 25 juli. De return is op 1 augustus. Meer informatie over de kaartverkoop volgt snel via de officiële kanalen.

Tags

  • #UEL

Socials

Ziggoheader

Ajax en Ziggo samen langer door

Ajax en VodafoneZiggo hebben de langlopende samenwerking verlengd. Het telecombedrijf is sinds 2015 shirt- en hoofdsponsor van Ajax en tekent bij voor minimaal twee seizoenen. Het huidige contract loopt nog tot en met komend seizoen; de nieuwe overeenkomst loopt tot medio 2027, met een optie op verlenging tot medio 2029. In de samenwerking komt meer nadruk te liggen op maatschappelijke initiatieven.

Tags

  • #Ziggo2027

Socials

Farioliheader

Voorbereiding op seizoen 2024/2025 begonnen: Ajacieden op de Toekomst

De voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen is begonnen voor Ajax. Op sportcomplex de Toekomst meldden de eerste Ajacieden zich weer op de club. Voor hen zit de zomerstop erop. Er zijn nog vijf Ajax-spelers actief op het EK. Gero Rulli speelt met Argentinië in juli de Copa America. De uitgevlogen Ajacieden melden zich later in Amsterdam.

Tags

  • #PreSeason

Socials