Eerste drie oefentegenstanders bekend

Preseason1920
Preseason1920

De voorbereiding van Ajax op seizoen 2024/2025 krijgt steeds meer vorm. Afgelopen week hebben de meeste niet-internationals zich gemeld op sportcomplex de Toekomst. Woensdag stonden medische testen op het programma, donderdagochtend was de eerste veldtraining.

Tags

  • #PreSeason

Socials

De eerste oefenwedstrijd van Ajax is op vrijdag 5 juli. PEC Zwolle is die dag in een besloten oefenduel de tegenstander op de Toekomst. Die wedstrijd begint om 14:00 uur.

Daarna trekt Ajax het land in. Op dinsdag 9 juli speelt Ajax op het sportpark van OWIOS in Oldebroek een oefenwedstrijd tegen het Belgische STVV (Sint-Truidense V.V.). Het duel in Gelderland begint om 18:30 uur. Op zaterdag 13 juli volgt er een oefenduel met Rangers FC. Die wedstrijd begint om 16:00 uur en wordt afgewerkt bij WHC in Wezep. Voor meer informatie over de kaartverkoop: bekijk de websites van OWIOS en WHC.

Alle drie de oefenduels zijn live te zien op Ziggo Sport.

Trainingskamp in eigen land
Ajax verblijft vanaf maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli op de Wageningse Berg voor een trainingskamp. Gedurende deze week zullen naar verwachting twee oefenduels worden afgewerkt. Meer informatie over de invulling van de trainingsweek en de vriendschappelijke wedstrijden volgt via de officiële kanalen van Ajax.
 
Het seizoen start voor de ploeg van Francesco Farioli een week later met een wedstrijd in de voorronde van de UEFA Europa League. Op donderdag 25 juli is FK Vojvodina de tegenstander in de Johan Cruijff ArenA. De return volgt op donderdag 1 augustus. Meer informatie over de kaartverkoop vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Farioliheader

Voorbereiding op seizoen 2024/2025 begonnen: Ajacieden op de Toekomst

De voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen is begonnen voor Ajax. Op sportcomplex de Toekomst meldden de eerste Ajacieden zich weer op de club. Voor hen zit de zomerstop erop. Er zijn nog vijf Ajax-spelers actief op het EK. Gero Rulli speelt met Argentinië in juli de Copa America. De uitgevlogen Ajacieden melden zich later in Amsterdam.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Conceptschema Eredivisie

Concept speelschema: Ajax opent in Amsterdam

Ajax start het nieuwe seizoen met een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen op zondag 11 augustus. Dat blijkt uit het concept speelschema voor het Eredivisie-seizoen 2024/2025 van de KNVB. De eerste Klassieker is op 1 september in Rotterdam.

Tags

  • #Eredivisie

Socials

Ziggoheader

Ajax en Ziggo samen langer door

Ajax en VodafoneZiggo hebben de langlopende samenwerking verlengd. Het telecombedrijf is sinds 2015 shirt- en hoofdsponsor van Ajax en tekent bij voor minimaal twee seizoenen. Het huidige contract loopt nog tot en met komend seizoen; de nieuwe overeenkomst loopt tot medio 2027, met een optie op verlenging tot medio 2029. In de samenwerking komt meer nadruk te liggen op maatschappelijke initiatieven.

Tags

  • #Ziggo2027

Socials