Ajax Podcast: Warming Up | Eredivisie gaat beginnen

Wup 1920
Wup 1920

De Ajax Podcast is terug! In 'Ajax Podcast: Warming Up' blikken we dit seizoen voor elk weekend vooruit op de eerstvolgende wedstrijd van Ajax. De presentatoren van Ajax Radio praten je helemaal bij over recente ontwikkelingen binnen de club. In de podcast hoor je ook wat je van de komende tegenstander kunt verwachten. Dit keer: de competitiestart tegen Heracles Almelo.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

De Ajax Podcast is dit seizoen, kortom, de ideale warming-up voor ieder speelweekend Met hoogtepunten uit de persconferentie, exclusieve Ajax Media-interviews en een voorbeschouwing op de komende wedstrijd. De perfecte podcast wanneer je onderweg bent naar het stadion, of als je niet kunt wachten voor de wedstrijd op tv begint.

Ask Ajax
Onder de noemer 'Ask Ajax' proberen we wekelijks een vraag van een luisteraar over Ajax te beantwoorden. In deze tweede aflevering beantwoordt kok Ton de luisteraarsvraag van Niels.

Heb jij een originele of een prangende Ajax-vraag voor de podcast? Mail deze naar podcast@ajax.nl en wie weet hoor je het antwoord binnenkort.

Deze aflevering is via JUKE en de Ajax-kanalen te beluisteren en op alle andere podcastplatforms. Vergeet je niet te abonneren via jouw favoriete platform zodat je nooit meer een aflevering hoeft te missen.

Abonneer je via:
🔈 Spotify
🍏 Apple

Via JUKE kun je ook de eerdere afleveringen van de Ajax Podcast terugluisteren.

Gerelateerde artikelen

Klaassen Dortmund Podcast 880

Ajax Podcast: Warming Up | Blik gericht op Borussia Dortmund

De Ajax Podcast is terug! In ‘Ajax Podcast: Warming Up’ blikken we dit seizoen voor elk weekend vooruit op de eerstvolgende wedstrijd van Ajax. De presentatoren van Ajax Radio praten je helemaal bij over recente ontwikkelingen binnen de club. In de podcast hoor je ook wat je van de komende tegenstander kunt verwachten. Dit keer staat de oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund centraal. Ajax besluit de voorbereiding zondag tegen de titelpretendent in de Bundesliga.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Header 1920

In beeld | Johan Cruijff ArenA decor voor laatste training

Ajax heeft vrijdagmiddag in de Johan Cruijff ArenA de afsluitende training afgewerkt in aanloop naar de seizoensoverture. Zaterdagavond openen de Amsterdammers het nieuwe Eredivisie-seizoen met een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo.

Tags

  • #AJAHER

Socials

Steijn Persco 11 Aug

Steijn: 'Ik vind dat we er klaar voor zijn'

Maurice Steijn kijkt uit naar de competitiestart van Ajax, zaterdag thuis tegen Heracles Almelo. "Het gevoel is goed", vertelde de trainer daags voor zijn officiële debuut op de persconferentie. "We hebben een goede voorbereiding achter de rug. Weliswaar met een aantal ongelukkige nederlagen, maar we hebben daarbij wel duidelijk kunnen zien waar het aan schortte. In totaliteit denk ik dat we er klaar voor zijn."

Tags

  • #AJAHER

Socials